|

Főoldal > KAPCSOLAT > Az ÜGYVÉDI IRODA, a Jogi Biztonság


 Rideg, hűvös, latinul beszélő, papírok közt eltűnő ügyvédre vágyik? Vagy inkább egy korrekt, és mindig közérthetően segítő ügyvédi iroda csapatára? És állandó jogi biztonságra...

Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatjuk, hogy az ügyvédi kamara ránk is vonatkozó, hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon nem tartható fenn vendégkönyv, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen ajánlást sem olvashat rólunk. Köszönjük ennek tudomásul vételét. (az ügyvédek)

Együttérző és közérthető jogi tanácsadás itt kérdezzen, és válasszon ügyvédet, akár most rögtön!

 

Megnyugtató és biztonságos ügyvédi megoldások és ügyvédi letétkezelés a drnemethlaw.hu ügyvédeinél - ingatlanügyek jogi biztonságban...

 

Mérhető Óradíj Garancia által védett korrekt munkadíjak  - fixdíj, óradíj, sikerdíj, hűségkedvezmények, 8% azonnali jóváírás...

 

Kérje a Jogi Navigátor(R)-t, azonnali ügyvédi tippjeink házhoz jönnek majd  - Érdekel, kérek ügyvédi tippeket, klikk a Jogi Navigátor(R)-hoz!

 

√  Ingatlan ügyekben pedig  Tulajdonjog Bejegyzési Garanciánk az, ami nagyobb jogi biztonságot nyújt Önnek  - Garancia itt.

 


Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatjuk, hogy az ügyvédi kamara ránk is vonatkozó, hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon nem tartható fenn vendégkönyv, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen ajánlást sem olvashat rólunk. Köszönjük ennek tudomásul vételét. (az ügyvédek)


  Cégvezetők és cégtulajdonosok kérdéseire soron kívül válaszolunk, mert tudjuk, hogy a nehéz időkben mielőbb elkél a gyors és hatékony jogi tanács és segítség, különösen a kis- és középvállalkozások számára. Itt kérdezzen on-line, az ügyvéd válaszol!

 

Segítünk Önnek! Jogi tanácsadás Cégeknek, Ingatlantulajdonosoknak! És nem kell már Önnek ügyvédkereső...

Milyen jogi témákban segítenek Önnek ingatlanjogban jártas szakértő ügyvédeink?

 

§  Ingatlanokkal kapcsolatos adásvételi és jogot alapító (jelzálogjog, vételi jog, haszonélvezeti jog, társasház) szerződések készítése, eljárás a földhivatal és a szükséges egyéb hatóságok előtt, 

 

§  Rendezetlen tulajdonú ingatlanok jogi sorsának megoldása, a tulajdonos érdekeinek teljeskörű védelme és a jogok bejegyzésének támogatása,

 

§  Társasház alapítás, társasházi vitákban egyeztetés elősegítése, közös költség behajtása, tulajdonosi viták rendezése,

(Társasházi ügyek ITT.)

 

§  Polgári peres és nem peres ügyekben a képviselet ellátása mindezen ügyekben.
Hogyan pereskedünk? Csakis ütős kezdőirattal! ITT.

 

 

Milyen kérdésekben segítik Önt és cégét a vállalatok és vállalkozások ügyeiben jártas szakértő ügyvédeink?

 

Cégek, Kft-k alapítása, módosítása, képviselet cégeljárásban, szétválás, beolvadás, átalakulások, cégeladás, végelszámolás, cégmegszüntetés intézése, a jogszabályok által lehetővé tett legrövidebb határidővel, szoros együttműködésben az Ön adótanácsadójával, könyvvizsgálójával,

Munkadíjainkról és Mérhető Óradíj garanciánkról ITT tájékozódhat.

 

Magánjogi szerződések, okiratok készítése, véleményezése, és különösen a felborult megállapodások felmondása és helyettük megegyezéssel új megállapodás kialakítása,  és a szerződéses kártérítési igények hárítása, egyezségek kialakítása,

Szerződésekről bővebben ITT olvashat.


Kintlévőségek és követelések jogi úton történő érvényesítése, behajtása, fieztési meghagyás, felszámolási kérelem beindítása stb.,

Behajtási ajánlatunk cégeknek. ITT. 


Polgári peres és nem peres ügyekben a képviselet ellátása. Gazdasági perekben tervezzen velünk. Hogyan pereskedjen sikeresen? Klikk ide. 

 

Ügyvédi letétkezelés minden olyan ügyben, melyben szükség van egy megbízható és alapos bizalmi személyre a sikeres ügyhöz.


On-line jogi biztonság, e-ügyvédi iroda, on-line jogi tanácsadás, e-jogi megoldások a drnemethLAW.hu on-line ügyvédi irodában: 

1.) Azonnali on-line (Takarnet-es) tájékoztatást nyújtunk ingatlanok tulajdoni lapjának tartalmáról. 

 

2.) A jogügyletek biztonságának erősítése érdekében minden ügyfél esetében elvégezzük a személyazonosság- és okmányellenőrzést az erre lehetőséget biztosító interneten elérhető rendszeren keresztül.

 

3. ) Bármikor gyorsan keresünk és találunk ingyenes céginformációt a hozzánk fordulóknak az internetes adatbázisokban.

 

4.) A cégalapítás e-akták készítésével történik, egy a cégbírósághoz közvetlenül kapcsolódó rendszeren keresztül.

 

5.) Ügyeinkhez digitális aláírást, időbélyeget és digitálisan titkosított azonosítókat használnak ügyvédeink, valamennyi e-ügyintézés során.

 

6.) Honlapunkon, on-line kérdőívünkön ITT kérdezzen bármikor!

 

Ügyfeleink, akiknek dolgozunk - és ügyvédi irodánk céljai hosszú távon:

Ügyfélkörünket kifejezetten dinamikusan működő és növekvő

 

- hazai kis- és középvállalkozások,

 

-  német, osztrák, svájci tulajdonban lévő hazai

vagy külföldi bejegyzésű vállalkozások,

 

- eseti úgynevezett projektcégek,

 

a hazai  állami-önkormányzati szektor néhány

kifejezetten vezető szervezete, valamint helyi önkormányzatok alkotják.

 

Szívesen segítünk ingatlantulajdonos cégeknek és magánszemélyeknek is.

 

Budapesti ügyvédi irodánktól ITT kérdezhet.

Kintlévőségek és követelések jogi úton történő érvényesítése, behajtása, fieztési meghagyás, felszámolási kérelem beindítása stb.,

Behajtási ajánlatunk cégeknek. ITT. 


Polgári peres és nem peres ügyekben a képviselet ellátása, egyezség megkötése. Gazdasági perekben tervezzen velünk.FIGYELEM!  

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel.   

Tisztelt Dr. Németh Gabriella!

 

Egy jogi problémával (ügyvédi letéttel) kapcsolatban kerestem információt

interneten, a szerencsémnek (és az Önök honlapja kedvező beállításainak)

köszönhetően jutottam el az Ön által alapított ügyvédi iroda honlapjára.

 

Először is gratulálni szeretnék a meglepően érthető, konkrét, ugyanakkor

magas szakmai színvonalat képviselő honlaphoz. 1996 óta dolgozom

szakfordítóként és tolmácsként, bíróságokon is, bár az utóbbi időben már

nem ez a munkám, de sok jogászt megismertem, és el szeretném mondani,

élmény volt az Önök honlapján keresgélni. Az erre szánt időm többszörösét

töltöttem a honlapjukon.
(Sz.F.Debrecen)


Ügyvédi irodánkat dr.Németh Gabriella alapította.
 
Az alapító ügyvéd bemutatkozását itt olvashatja. 


Online jogi tudnivalók.

√ adatkezelés,

√  szerzői jogsértések,

√  weboldal másolás,

√  NAIH bejelentés,

√  kötbérkikötés,

√ ÁSZF.

 

ÉRDEKEL. ITT TOVÁBB OLVASOK.

 FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!JAVASLATUNK:
 
Térjen vissza on-line irodánkban, ha ismét jogi problémája adódik. Mindig hiteles ügyvédi forrásból szerezzen jogi információkat.
 
MOST tegye a kedvenc könyvjelzői közé ezt az oldalat.
 

Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight