|

Főoldal > KEZDŐLAP - on-line ügyvédi iroda > DR.HARASZTI Zsuzsanna


 DR.HARASZTI Zsuzsanna ügyvéd, partner - a közigazgatási jogi ügyek, hibátlan fellebbezések és a gyors cégügyek szakértője

 

"A gyors megoldások érdekében csakis a precízen megszerkesztett iratokban hiszek..."

 

Sok éves tapasztalatom alapján pedig azt mondhatom: precíz okiratokkal és odafigyeléssel nem nehéz cégbejegyzési rekordot döntenem (28 perc!).


Bár jelenleg szülési szabadságomat töltöm, remélem egyszer újra folytathatom majd ügyvédi praxisomat.


DR.HARASZTI Zsuzsanna ügyvédi munkamódszere és garanciavállalása a gyors cégbejegyzésért:

"Hogyan dolgozom?
 
Amikor elkezdek dolgozni egy új ügyön, először mindig precízen, alaposan végigolvasom a rendelkezésre álló iratokat, megismerem a tényállás valamennyi részletét, majd a hatályos jogszabályokat és hasonló jogeseteket is áttekintem. Hiszen csupán a pontos ténybeli és jogi ismeretek birtokában tudok dönteni arról, hogy milyen megoldási javaslatot tegyek ügyfelemnek annak érdekében, hogy minél hamarabb a lehető leghatékonyabb és legmegnyugtatóbb megoldást tudjam felajánlani, tanácsolni nek."
 

Rövid hivatalos életrajz - Currculum vitae dr.Haraszti Zsuzsanna

Jogi diplomáját második diplomaként az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán szerezte summa cum laude minősítéssel, 2002-ben.

 

Egyetemi tanulmányait megelőzően 1998-ban az Államigazgatási Főiskola igazgatásszervező szakán is diplomát szerzett, oklevelének minősítése „jó”. Ezt ma a közigazgatási jogi ügyekben is hasznosítja.

 

1998-tól 2002-ig egyéni ügyvéd mellett szerezte meg gyakornokként a jogi munkához szükséges első elméleti és gyakorlati tapasztalatokat.

 

Ügyvédjelölti gyakorlatát 2002. márciusa óta folytatta dr. Németh Gabriella irodavezető ügyvéd szakmai irányítása mellett, Budapesten.

 

2006. április 13. óta a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja mint bejegyzett ügyvéd és jelenleg a DR.NÉMETH & DR.HARASZTI Ügyvédi Iroda partner ügyvédje.

 

2013. óta szülési szabadságát tölti, ügyvédi praxisát jelentleg szünetelteti. Az ügyvédi irodával együttműködő helyettes ügyvéd: dr.Petrik Péter. Forduljon hozzá bizalommal!

 

DR.HARASZTI Zsuzsanna speciális szaktudása - miért hozzá forduljon cégalapítás, alapítvány alapítása, vagy egy fellebbezés miatt ?

 Az elmúlt években kiemelkedő tapasztalatokat szerzett az irodán belül az alábbi ügyekben, melynek során mindig nagy figyelemmel követi a napjainkban igen gyors jogszabályváltozásokat és a bírói gyakorlat folyamatos alakulását:

 

    - cégeljárásban, cégügyekben (cégalapítás, üzletrész átruházás, tőkeemelés),

 

    - az ingatlan-nyilvántartási földhivatali eljárásokban (jogbejegyzések és törlések),

valamint

 

     - építési ügyekben (szakhatósági engedélyek, elsőfokú határozatok fellebbezése és/vagy felülvizsgálata),

 

     - és más közigazgatási hatósági határozatok fellebbezésében jár el (pl. működési engedélyek jogszabályszerűségének vizsgálata, jogellenesség észlelésekor bírósági kereset benyújtása) első és másodfokon, valamint a bírósági felülvizsgálati ügyszakban.

 

Középfokú C típusú német és angol nyelvvizsgával rendelkezik, jelenleg is németül és angol nyelven is aktívan és folyamatosan dolgozik.


Munkáján kívül hobbija az utazás, emellett legszívesebben színházba és koncertekre jár.

KAPCSOLAT

 

 


FIGYELEM!  

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel.   

Tisztelt Dr. Németh Gabriella!

 

Egy jogi problémával (ügyvédi letéttel) kapcsolatban kerestem információt

interneten, a szerencsémnek (és az Önök honlapja kedvező beállításainak)

köszönhetően jutottam el az Ön által alapított ügyvédi iroda honlapjára.

 

Először is gratulálni szeretnék a meglepően érthető, konkrét, ugyanakkor

magas szakmai színvonalat képviselő honlaphoz. 1996 óta dolgozom

szakfordítóként és tolmácsként, bíróságokon is, bár az utóbbi időben már

nem ez a munkám, de sok jogászt megismertem, és el szeretném mondani,

élmény volt az Önök honlapján keresgélni. Az erre szánt időm többszörösét

töltöttem a honlapjukon.
(Sz.F.Debrecen)


Ügyvédi irodánkat dr.Németh Gabriella alapította.
 
Az alapító ügyvéd bemutatkozását itt olvashatja. 


Online jogi tudnivalók.

√ adatkezelés,

√  szerzői jogsértések,

√  weboldal másolás,

√  NAIH bejelentés,

√  kötbérkikötés,

√ ÁSZF.

 

ÉRDEKEL. ITT TOVÁBB OLVASOK.

 FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!JAVASLATUNK:
 
Térjen vissza on-line irodánkban, ha ismét jogi problémája adódik. Mindig hiteles ügyvédi forrásból szerezzen jogi információkat.
 
MOST tegye a kedvenc könyvjelzői közé ezt az oldalat.
 

Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight