|

Főoldal > KEZDŐLAP - on-line ügyvédi iroda > DR.NÉMETH Gabriella


 DR.NÉMETH Gabriella alapító - Bonyolult céges szerződéses viták + nagy értékű ingatlanok jogi vitáinak szakértője

"Legjobban az elsőre megoldhatatlannak tűnő, gondolkodást igénylő, bonyolult ügyek feltárása, rendszerbe foglalása és megoldásai inspiráltak..."

 

Jelenleg az ügyvédi tevékenységemet szüneteltetem. (Állandó helyettesem: dr.Petrik Péter)

 

1996 és 2014 között  dolgoztam ügyvédként. Így jelentős szakmai tapasztalatot szereztem  akár több millió euro ügyértékű ingatlan ügyekben, kereskedelmi- és projektszerződésekben,  családi vállalkozásokat érintő problémák megoldásában.

 


 Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatom, hogy az ügyvédi kamara vonatkozó, hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon nem tartható fenn vendégkönyv, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen konkrét ajánlást sem olvashat rólunk. Köszönjük ennek tudomásul vételét.

Ha bonyolult céges vagy nagy értékű ingatlanvitába keveredett , munkatársaim segítenek Önnek: Tel. munkaidőben:  06 (1) 225 3041.

 

Dr. Németh Gabriella hivatalos önéletrajza röviden itt.

 

Speciális szaktudása, itt.

 

Garanciavállalalás a munkatársakért, itt.

DR. NÉMETH Gabriella "Hogyan dolgozom? Felelek-e munkatársaimért?"

"Vezető ügyvédként mindig a teljes problémát szemlélem először, külső, független, objektív nézőpontból. A hozzám forduló személy egyéni, mindig szubjektív szemléletét meghallgatom, és bár megértem azt, igyekszem mégsem mindenben azonosulni vele. Ha ugyanis személyesen tekintenék a felvetett üzleti vagy jogi problémára, nem tudnék megnyugtató megoldást adni a kérdésre, hiszen érzelmileg megérintene az ügy. Ha viszont ezt nem engedem meg magamnak, kivétel nélkül mindig gyorsabban, könnyebben és megbízhatóbban látom magát a problémát, és a megoldásához vezető utat is."

 

Ebből a független nézőpontból tudom csak  megnevezni az ügyben elkövetett hibákat, majd az azok orvoslására adható, Önnek legbiztonságosabb megoldásokat is. Tényfeltáró kérdéseimmel mindig provokálom is a hozzám fordulókat, hogy minél több apró részletet tudhassak meg a felvázolt ügyről. 1996 óta szerzett ügyvédi tapasztalatom erősíti ezt a szemléletmódomat, mind a mai napig.

 

Jelenleg ügyvédi tevékenységemet szüneteltetem, de mint az iroda alapítója és tulajdonosa gondoskodom arról, hogy helyettes munkatársaim hasonló szemlélettel oldják meg az általam megkezdett ügyeket. 

 

Előadások, publikációk, oktatás, tudomány... 

PhD tanulmányaim során cikkeket írok polgári jogi, a közraktározással és a szerződésekkel összefüggő témákban. És gyakran publikálok marketing- és on-line joggal valamint szerződések jogával összefüggő témákban is (Irányadó Magazin, MC Navigátor Magazin).

Szabadidőmben 2014-ig egy jogi blogot is vezettem, azért, hogy az ingatlanbérbeadókat és a cégtulajdonosokat is segítsem.  Klikk a bloghoz ITT, ahol csak közérthető írások találhatóak. 

Folyamatosan tájékozódjon a Haszon Akadémián... 2012.júniusban itt. 2013. szeptemberben a családi vállalatok utódlása konferencián itt. 

 

Előadtam az ELTÉ-n is Family Business témában, a Jogbölcseleti tanszék szervezésében, 2013. áprilisában. 2013. novemberében Székesfehérváron és Győrben is előadtam ebben a témában a helyi családi vállalkozásoknak. 

 

2014-ben a Piac&profit konferenciáján tartottam előadást:  az új Ptk-ról, a szerződésekről. És egész napos képzés során adtam át az új Ptk-val kapcsolatos céges jogi újdonságokat könyvelőknek az Adónavigátor Felnőttképzési konferencián (melyről hasznos infotermék is született 2014 tavaszán). 

Rövid hivatalos életrajz - Curriculum vitae dr.Németh Gabriella

A Szegedi József Attila Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán szerezte jogi diplomáját „summa cum laude” minősítéssel, 1993-ban.


√  1996. április 1. óta a Budapesti Ügyvédi Kamara bejegyzett tagja.

 

√  2000. júniusban alapította meg saját ügyvédi irodáját, amelyet 2014-ig vezetett.

 

Diplomát szerzett a budapesti ELTE Jogi Továbbképző Intézetében is, 1996. júniusa óta jogosult a külkereskedelmi szakjogász minősítés használatára.

 

√  Harmadik diplomáját szintén az ELTE képzésében szerezte, 2005 óta jogosult az Európai Uniós Szakjogász cím használatára.

 

√  A győri Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karának PhD hallgatója, 2014-ben abszolutóriumot szerzett. Kutatási témái: beszerzések, raktározás, közraktározás, állami raktározás.

 

DR.NÉMETH Gabriella speciális szaktudása, avagy:  miért hozzá forduljon?

dr.Németh Gabriella kiemelkedő tapasztalatokat szerzett az alábbi jogterületeken  (1996-2014 között):

 

√  kereskedelmi szerződések joga (elsősorban magyar és német nyelven),

 

√  Kft-k, kis- és középvállalatok, vállalkozások, projektcégek átalakítása (kiválás, szétválás, beolvadás, összeolvadás tervezése és kivitelezése),

 

√  államháztartási gazdálkodású szervezetek szabályzatainak és szerződéseinek szerkesztése és jogi felülvizsgálata,

 

√   rendezetlen állapotú (bonyolultan jogvitás) ingatlanok tulajdoni helyzetének megoldásai,

 

√  ingatlankiadáshoz szükséges bérleti szerződések felmondásának megoldásai, a nem fizető bérlő kilakoltatásának érvényes jogi technikái és pszichológiai segédletei,

√  társaságon belüli tulajdonosi viták megoldásai, és egyezségek létrehozása,

 

√   gazdasági viták rendezése, gazdasági perek és peren kívüli megállapodások, céges viták és szerződéses igények rendezése,

 

√  Családi Vállalatok állandó (azaz hosszú éveken át történő) támogatása nemcsak a cégjogi, ingatlanjogi, és vagyonjogi szerződések tervezése és kivitelezése, hanem akár az ajándékozások vagy szükség esetén a hagyatéki ügyekben történő jogi képviselet révén.


dr.Németh Gabriella ügyvédi tevékenységét jelenleg szünetelteti. Az ügyvédi irodával együttműködő helyettes ügyvéd: dr.Petrik Péter. Forduljon hozzá bizalommal!


DR.NÉMETH Gabriella egyéb tagságai, publikációi 

2006-ban megjelent a Magyar Hivatalos Közlönykiadó gondozásában a Társasházi törvény kommentárja, melynek társszerzője és a megjelentetett könyv formátumon kívül ez a mű képezte a Hivatalos Közlönykiadó CD Jogtár programjában a Társasházi törvény kommentárjának szövegét a mindennapi jogalkalmazók számára

 

2010 júniusában elvégezte a Közigazgatásfejlesztési Társaság és a Budapesti Corvinus Egyetem által  az Európai Unió Hatodik Keretprogramja "CONSENT" projektjének támogatásával megrendezett közpolitikai  nyári szemináriumot, Budapesten.

 

2011 óta rendszeresen publikál a RAABE kiadónál közbeszerzési és polgári jogi összehasonlító cikkeket (a kezességről, a kötbérről, a teljesítés biztosítékairól stb.).

 

2012-13-2014-ben több cikke is megjelen kisvállalati marketinggel foglalkozó havi magazinban az összehasonlító reklámról, a honlapokon kiköthető kötbérek szabályairól, fizetési fekszólításokról, a reklámadóról;

 

Magyar és német nyelven dolgozik 1993 óta folyamatosan jogászként, 1996 -2014 között ügyvéd, felsőfokú C típusú  (írásbeli és szóbeli) német nyelvvizsgával rendelkezik, angol nyelven is ért és dolgozik.

 

Munkáján kívül hobbija a síelés, a szépirodalom, a fotózás, Beethoven és a jazz.

A Közérthető Jogi Blog szerzője és a kisvállalatok cégvezetői számára kifejlesztett Szerződésíró Workshop oktatója.

 

KAPCSOLATFIGYELEM!  

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel.   

Tisztelt Dr. Németh Gabriella!

 

Egy jogi problémával (ügyvédi letéttel) kapcsolatban kerestem információt

interneten, a szerencsémnek (és az Önök honlapja kedvező beállításainak)

köszönhetően jutottam el az Ön által alapított ügyvédi iroda honlapjára.

 

Először is gratulálni szeretnék a meglepően érthető, konkrét, ugyanakkor

magas szakmai színvonalat képviselő honlaphoz. 1996 óta dolgozom

szakfordítóként és tolmácsként, bíróságokon is, bár az utóbbi időben már

nem ez a munkám, de sok jogászt megismertem, és el szeretném mondani,

élmény volt az Önök honlapján keresgélni. Az erre szánt időm többszörösét

töltöttem a honlapjukon.
(Sz.F.Debrecen)


Ügyvédi irodánkat dr.Németh Gabriella alapította.
 
Az alapító ügyvéd bemutatkozását itt olvashatja. 


Online jogi tudnivalók.

√ adatkezelés,

√  szerzői jogsértések,

√  weboldal másolás,

√  NAIH bejelentés,

√  kötbérkikötés,

√ ÁSZF.

 

ÉRDEKEL. ITT TOVÁBB OLVASOK.

 FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!JAVASLATUNK:
 
Térjen vissza on-line irodánkban, ha ismét jogi problémája adódik. Mindig hiteles ügyvédi forrásból szerezzen jogi információkat.
 
MOST tegye a kedvenc könyvjelzői közé ezt az oldalat.
 

Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight