Jogi előadások, interjúk, publikációk és szakmai konferenciák, ahol találkozhat ügyvédeinkkel:

Vezető ügyvédünk, dr. Németh Gabriella szakértőként jelen van ott, ahol:

- egy barátságos ügyvéd elméleti magyarázatait várják,

- humorosan, közvetlenül kellenek a jogi tabu témákról a magyarázatok, és

- ott is, ahol szükség van gyakorlatias, azonnal hasznosítható jogi ötletekre, tippekre.


Megjelenéseink, szakértői szerepléseink : 

 

 

 

ÜGYVÉDMARKETING Konferencia a Jogi Fórum szervezésében: dr.Németh Gabriella gyakorlati tapasztalatait osztotta meg az ügyvédekkel és az ügyvédi kamara képviselőjével (2014 május)

 

 

 

Piac&Profit  konferencia az új Ptk okozta félelmekről: Az ügyvezetői tévedés ára.
Ügyvédünk konkrét szerződésmódosítási ötleteket mutatott a felelősség csökkentésére. (2014. május és szeptember)
 
 
HASZON MAGAZIN:2014.májusában dr.Németh Gabriella aktuális összefoglaló cikke az új Ptk. szerinti öröklési szabályokról. 
 
A képen látható lapszámban pedig (2013. november) dr.Németh Gabriella lerántja a leplet az utódlással kapcsolatos jogi tévhitekről. Ön már olvasta? (Ha ez a téma nagyon érdekli, jöjjön ide.)

TV ÜGYVÉDJE: Emlékszik még a TV Ügyvédjére? A hajdanán volt jogi magazinban vezető ügyvédünk is szakértőként adott jogi tanácsot, ingatlanügyben. Esetleg Ön is látta? (Tippek az ingatlan adásvételhez itt.)
 
ÜGYVÉDVILÁG: Az Ügyvédvilágban dr.Németh Gabriella elmesélte, milyen jövő-víziót követ munkája során, és szerinte hogyan tud egy ügyvéd etikusan jelen lenni az interneten, a közösségi médiában. (Hogyan dolgozunk? Így. )
 
ADÓNAVIGÁTOR: A könyvelők és könyvvizsgálók körében elismert szaktekintély és felnőttképző központ az Adónavigátor és az Irányadó Magazin. 2013. óta stratégiai együttműködésben szerepelünk szakértőként rendezvényeiken és kiadványaikban.(A behajtásokról, a követeléskezelésről itt olvashat. )
 
 
HASZON AKADÉMIA: 2011. óta számos konferencián adunk elő, kiemelt partnerünk a Haszon Akadémia, a kisvállakozások cégvezetőinek "önképző" műhelye. Ha jogi témák előkerülnek, és kell egy hiteles, akár humoros ügyvédi nézőpont is a témához, mi is febukkanunk... (Kell vagy nem kell Önnek ügyvéd? Itt azt is megtudja.)
 
 

 
SALES AKADÉMIA: A Sales-Akadémia szakértői Bloginterjúját még mindig olvashatja itt. (...a kötelező cégjogi bejelentésekről.. apropó: Ön bejelentette amit kellett?)

KÖZLÖNYKIADÓ: A Magyar Hivatalos Közlönykiadó kérte fel vezető ügyvédünkat arra, hogy írja meg a Társasházi Törvény érthető Kommentárját a nagyközönség számára (már 2006-ban). Mind elfogyott... (Társasházi infót pedig itt talál.)
 
MARKETING NAVIGÁTOR: A Marketing Navigátor Magazinban- ez a marketingesek irányadó lapja -  2012. óta (többek között) nemcsak arról írtunk, milyen egy hatásos és profi felszólítás, hanem arról is, hogyan kössön ki jól kötbért a honlapmásolók ellen. Ön már alkalmazza tippjeinket? KÖSZÖNJÜK a publikálási lehetőséget a Marketing Commandónak.
 

 
HOGYANKELL.HU: dr.Németh Gabriella szerkesztőként aktív tagja a Hogyankell pont hu közösségnek. Közös küldetésük: a "Hogyan kell..." kezdetű üzleti és jogi kérdéseket érthetően és praktikusan megválaszolni a portál "Üzlet és Jog" kategóriájú rovatában. Érdekel? itt találod.  
 
Ez a weboldal a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda (H-1126 Budapest, Böszörményi út 13-15.) szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, oldalanként 300 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről.
A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight