Jogi előadások, interjúk, publikációk és szakmai konferenciák, ahol találkozott jogászainkkal (még 2014 előtt):

Dr. Németh Gabriella  sok nagy érdeklődésre számot tartó jogi és üzleti képzésen adott elő, ahol:

 

- humoros, barátságos stílusban kellett jogi tabu témákról beszélni, és

 

- azonnal hasznosítható jogi tippekre volt szükség.


Megjelenéseink, szakértői szerepléseink: 

 Kérjük ne feledje, hogy ügyvédi irodánk tevékenysége jelenleg szünetel. Alapító jogászunk azonban ma is tart képzéseket, előadásokat, ehhez hasonló témákban:  

 

 
ADÓNAVIGÁTOR: A könyvelők és könyvvizsgálók körében elismert szaktekintély és felnőttképző központ az Adónavigátor és az Irányadó Magazin.
A 2014-től hatályos új Polgári törvénykönyv változásairól egész napos képzést tartottunk könyvelőknek. 
***

 

 

 

 

ÜGYVÉDMARKETING Konferencia a Jogi Fórum szervezésében: dr.Németh Gabriella gyakorlati tapasztalatait osztotta meg az ügyvédekkel és az ügyvédi kamara képviselőjével (2014 május)

 ***

 

 

Piac&Profit  konferencia az új Ptk okozta félelmekről: Az ügyvezetői tévedés ára.  Alapító jogászunk konkrét szerződésmódosítási ötleteket mutatott a felelősség csökkentésére. (2014. május és szeptember)
 ***
 
HASZON MAGAZIN: 2014. májusában jelent meg  dr.Németh Gabriella aktuális összefoglaló cikke az új Ptk. szerinti öröklési szabályokról. 
 
A képen látható lapszámban 2013. novemberében dr.Németh Gabriella lerántja a leplet az utódlással kapcsolatos jogi tévhitekről. Ön már olvasta?
***
ÜGYVÉDVILÁG: Az Ügyvédvilágban dr.Németh Gabriella elmesélte, milyen jövő-víziót követ munkája során, és szerinte hogyan tud egy ügyvéd etikusan jelen lenni az interneten, a közösségi médiában.
***

HASZON AKADÉMIA: 2011. óta számos konferencián adunk elő, kiemelt partnerünk volt a Haszon Akadémia, a kisvállakozások cégvezetőinek "önképző" műhelye. Ha jogi témák előkerülnek, és kell egy hiteles, akár humoros ügyvédi nézőpont is a témához, mi is febukkanunk...
***
 
 

 
SALES AKADÉMIA: A Sales-Akadémia szakértői Bloginterjúját még mindig olvashatja itt. (...a kötelező cégjogi bejelentésekről.) 
***

KÖZLÖNYKIADÓ: A Magyar Hivatalos Közlönykiadó kérte fel anno vezető ügyvédünkat arra, hogy írja meg a Társasházi Törvény érthető Kommentárját a nagyközönség számára (már 2006-ban).
***
 
MARKETING NAVIGÁTOR: A Marketing Navigátor Magazinban - ez a marketingesek irányadó lapja -  2012. óta írtunk a hatásos és profi felszólításról, a jó kötbérkikötésről a honlapmásolók ellen, és egyéb hasznos jogi témákról.
***
 
Ha érdekfeszítő jogi témájú előadáshoz keresne jogi szakértőt, aki jó stílusban és közérthetően beszéljen fontos üzleti jogi, online jogi vagy adatkezelési jogi témákról, írjon irodánk alapítójának: office@drnemethlaw.hu
 
 
Ez a weboldal a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda (H-1126 Budapest, Böszörményi út 13-15.) szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, oldalanként 300 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről.
A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight