Az ügyvédi iroda tevékenysége szünetel. A helyettes ügyvédi iroda elérhetőségei a következők:
Ügyvédi irodánk tevékenysége jelenleg szünetel.

Helyettes ügyvédi irodánk elérhetőségei a következők: 

 

 

 

 


A DRNEMETHLAW & DR.PETRIK

ÜGYVÉDI TÁRSULÁS VEZETŐ TAGJA 

 

 

DR. PETRIK  PÉTER ügyvédi iroda


www.drpetrik.hu


NYITVATARTÁS ÉS ÜGYFÉLFOGADÁS PARTNERIRODÁNKBAN:

1012 Budapest XII.kerület, Attila út 119.
Telefon (munkaidőben):
(Hivatkozzon rá, hogy honlapunkon látta az iroda elérhetőségeit:)
+36 1 225-0386
Fax: +36 1 375-3818


Ez a weboldal a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda (H-1126 Budapest, Böszörményi út 13-15.) szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, oldalanként 300 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről.
A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight