DRNEMETHLAW.HU együttműködő szakértőivel az alábbi módon tud gyorsan, biztonságosan és kényelmesen on-line kapcsolatot teremteni:
 

Tetszett Önnek amit ezen a honlapon olvasott? Úgy gondolja, itt bizonyára segítenek Önnek ügye megoldásában? Akkor kérjük, hogy a következők szerint járjon el:

1/  Először keresse meg ezen a honlapon azokat a jogi témákat, melyekben segítségre vágyik: pl. cégügyek, ingatlan szerződések, behajtás, szerzői jogok, alapítvány alapítása, lakásvásárlás, vagy válasszon témát a kezdőlapon.

 

2/ Olvasson el mindent az adott támáról, mert sok hasznos információt tettünk közzé itt teljesen díjmentesen.  Tájékozódjon alaposan, kényelmesen, sürgetés nélkül, ahogyan Önnek jó.

 3/ Ha ezek után is maradt még kérdése, az adott téma oldalán töltse ki (általában az oldal alján található) kérdező űrlapot és küldje be.

 

4/ Ha nem találja, amit keres, lehet, hogy irodánk nem foglalkozik ezzel.Kérjük, akkor keressen specialista ügyvédet egy másik ügyvédi irodából.

 

5/ Nézzen körül irodánk alapító tulajdonosának, dr.Németh Gabriellának szakértő jogi blogján is. Az ügyvédnő jelenleg nem praktizál, de korábbi blogjában sok-sok cikk még elérhető, itt: KÖZÉRTHETŐ JOGI BLOG

 

6/ KÉRDEZZEN AZ ÜGYVÉDEKTŐL ITT

 

6/ Írjon e-mailt a helyettes ügyvének, aki megpróbál Önnek segíteni és hozzáértő kollégát  ajánlani Önnek. Email címünk ajánlatkéréshez:

 

iroda@drnemethlaw.hu 

 


Köszönjük, hogy ránk talált és online ügyvédi irodánk és együttműködő ügyvédeink segítésével gyarapítja jogi tudását!

 

 

 

 

OFF-LINE IRODÁNK - Budapest XII.kerületében: 

a DRNEMETHLAW & DR.PETRIK

ÜGYVÉDI TÁRSULÁS VEZETŐ TAGJA: 

 

DR. PETRIK  Péter ügyvéd

(dr.Németh Gabriella állandó helyettes ügyvédje)

 

www.drpetrik.hu 

 

=======================

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY
=======================
A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS A BÖSZÖRMÉNYI ÚT 13-15 SZÁM ALATTI

ÜGYVÉDI IRODÁNKBAN JELENLEG SZÜNETEL.

 

NYITVATARTÁS ÉS ÜGYFÉLFOGADÁS  PARTNER-IRODÁNKBAN

folymamatos, az alábbiak szerint:

DRNEMETHLAW & DR.PETRIK
Ügyvédi Társulás vezető irodája
1012 Budapest, Attila út 119.
Telefon (munkaidőben):
(és bátran hivatkozzon rá, hogy a honlapon látta ezt a telefonszámot)
+36 1 225-0386
Fax: +36 1 375-3818
 EMAILEN is bármikor küldheti az üzenetet. A válaszig szíves türelmét kérjük.

iroda@drnemethlaw.hu 


SZEMÉLYESEN: csak előzetes bejelentkezéssel jöhet hozzánk (ne is csengessen a kaputelefonon, bejelentkezés nélkül nem engedjük fel.)

 


Ez a weboldal a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda (H-1126 Budapest, Böszörményi út 13-15.) szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, oldalanként 300 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről.
A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight