Az ügyvéd válaszol * Közérthető+Alapos+On-line jogi tanács * INGATLAN szerződéshez * CÉGES tartozásbehajtáshoz * ORVOSI ügyben * BÉRBEADÁSHOZ. * Kérdezzen! *

DR. NÉMETH & DR. HARASZTI  ÜGYVÉDI IRODA

E-MAIL: iroda@drnemethlaw.hu

TEL: + 36 1 225 3041,
FAX: + 36 1 201 2490
1126 BUDAPEST, Böszörményi út 13-15.
(a térképet az oldal alján találja)

Személyes ügyvédi konzultáció kizárólag
előzetes bejelentkezéssel!


Kedves Kérdező! TEGYE FEL KÉRDÉSÉT ÉS TÁJÉKOZÓDJON HONLAPUNKON. Ha olyan témában kérdez, amely ügyvédi irodánk profiljába tartozik, gyorsabban kap választ szakértő ügyvédünktől, aki személyes konzultációval is segíti Önt, ha ezt kéri.

 

FIGYELEM! Ezen az oldalon egy űrlapon tud kérdést beküldeni, amely egy központi e-mailfiókba küldi az Ön kérdését. Ezt hetente 1x összesítjük, és körülbelül 15 napon belül válaszolunk. Sürgős ügyekben NE ITT KÉRDEZZEN, hanem keressen egy ügyvédi irodát az Ön lakóhelyéhez közel. Köszönjük.

NE ITT KÉRDEZZEN: HA ADÓSSÁGA VAN, HA ÖN BÉRLŐ ÉS NEM BÉRBEADÓ, HA CSAKIS INGYENES JOGI SEGÍTSÉGET KERES, HA BÜNTETŐÜGYE VAN, MERT EZEKBEN AZ ÜGYEKBEN MI NEM VÁLASZOLUNK. Ilyen ügyekre ugyanis mi nem specializálódunk, ezért EMAILJÉT TÖRÖLNI FOGJUK, KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSÉT.   


Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatjuk, hogy az ügyvédi kamara hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon nem tartható fenn vendégkönyv, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen ajánlást sem olvashat rólunk. Köszönjük ennek tudomásul vételét.

Ha kérdése alapos, a válasz is precíz és részletes lesz;
Ha kérdése rövid és lényegretörő, akkor problémájára is hatékony megoldást javasolunk;

Ha Ön felkészülten, tudatosan mutatja be nekünk  a gondot, ami nyomja a vállát,  részletesebb választ adunk Önnek;
 
Ha közérthető, emberi magyarázatra vágyik, nyugodjon meg, segítünk.
 

Csak a honlapon olvasott témákban, konkrét ügyében - pl. ingatlan és cégügyekben - kérdezzen, mert általános jogszabályértelmezésre vagy példálózó kérdések válaszolására nincs módunk.

 

Válaszunk az Ön rövid, írásban feltett kérdésére adott olyan rövid általános tájékoztatás, amely az iratok ismerete nélkül, csupán az Ön egyoldalú előadása alapján az Ügyvédi Etikai normák és az Ügyvédi törvénynek megfelelő (korlátozott) tartalommal adható. Kérjük, mindig csak a valóságnak megfelelően írja le nekünk történetét, kérdését. A válaszunk nem minősül hivatalos jogi tanácsadásnak és semmilyen eljárásban nem használható fel. 


KÉRDEZZEN! Ön cégvezető? Segítségre van szüksége a tartozások behajtásához? Itt tud kérdezni.

 

KÉRDEZZEN! Ön hírleveleket küld? Adatokat kezel? Itt olvasson tovább majd kérdezzen

 

CÉGALAPÍTÁS, cégmódosítás MOST? ITT kérdezzen. 

KÉRDEZZEN! Ingatlanbérbeadó vagyok a bérlővel kialakult vitámhoz nagyon határozott ügyvédet keresek. Itt tájékozódjon majd kérdezzen.
KÉRDEZZEN! Egyéb témákban: Először válasszon a témához szakértő ügyvédet, tőle kérdezzen. (Más témák: alapítvány alapítása, öröklési viták, németországi nagy értékű ügyek, cégügyek).  Válasszon egyéb témát itt.

Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatjuk, hogy az ügyvédi kamara hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon nem tartható fenn vendégkönyv, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen ajánlást sem olvashat rólunk. Köszönjük ennek tudomásul vételét.

FIGYELEM! Ezen az oldalon egy űrlapon tud kérdést beküldeni, amely egy központi e-mailfiókba küldi az Ön kérdését. Ezt hetente 1x összesítjük, és általában 15 napon belül válaszolunk. Sürgős ügyekben NE ITT KÉRDEZZEN, hanem keressen egy ügyvédi irodát az Ön lakóhelyéhez közel. Köszönjük. 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS! Az ügyvéd nem válaszol devizahiteles ügyekben, 5Mio Ft alatti adósságával kapcsolatban, családi perpatvarokban, 40Mio Ft. alatti öröklési vagy ingatlan vitákban. Az ilyen kérdéseket válasz nélkül azonnal töröljük rendszerünkből. (Ha olyan jogsegélyt keres, ahol nem kell fizetni, itt olvasson tovább: KLIKK A JOGSEGÉLYHEZ!)

 

Kérdezzen, az ügyvéd válaszol. 

 

Kérjük, hogy NE KÉRDEZZEN olyan ügyekben, amiről nem olvasott ezen a honlapon. Az ügyvéd nem válaszol pl. devizahiteles ügyekben, 10Mio Ft alatti adósságokban, családi perpatvarokban, büntetőügyekben. Ezeket a kérdéseket azonnal töröljük rendszerünkből. Megértését köszönjük. 

Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatjuk, hogy az ügyvédi kamara ránk is vonatkozó, hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon nem tartható fenn vendégkönyv, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen ajánlást sem olvashat rólunk. Köszönjük ennek tudomásul vételét. (az ügyvédek)

Válaszunk az Ön rövid, írásban feltett kérdésére adott olyan rövid általános tájékoztatás, amely az iratok ismerete nélkül, csupán az Ön egyoldalú előadása alapján az Ügyvédi Etikai normák és az Ügyvédi törvénynek megfelelő (korlátozott) tartalommal adható. Kérjük, mindig csak a valóságnak megfelelően írja le nekünk történetét, kérdését. NE KÉRDEZZEN SÜRGŐS ÜGYEKBEN, mert a beküldött e-maileket hetente 1x összesítjük, a válaszokat legkésőbb 15 napon belül küldjük. ITT KÉRDEZEK!

 

Kíváncsi arra is, hogy milyen ügyekben válaszolt az ügyvéd már másoknak is?  Beleolvasok, tájékozódom, ide klikkelek.

 

Kérdezzen, az ügyvéd válaszol!

 

Kérjük, hogy minden rovatot figyelmesen töltsön ki. A hiányosan beküldött űrlapra nem válaszolunk! A teljes, pontos és precíz előadásokat azonnal elolvassuk és max. 15 napon belül igyekszünk megválaszolni.Sürgős ügyelben ne itt kérdezzen, hanem keressen az Ön lakóhelyéhez közeli ügyvédi irodát.

 

(FONTOS TUDNI: bár az első kérdésre mi röviden és térítésmentesen válaszolunk, nálunk azonban a további jogi tanácsadás - ha Ön igényli - díjköteles. Ezt tartsa szem előtt, mielőtt hozzánk fordulna. Köszönjük, hogy mindent elolvas és alaposan tájékozódik honlapunkon.)

 

 

Csak a honlapon megadott témákban kérdezzen, a kérdező űrlapban MINDEN ROVATOT TÖLTSÖN KI, különben az ügyvéd nem válaszol!

Nem válaszolunk pl. devizahiteles ügyekben és 10Mio Ft alatti magánadósságával kapcsolatos ügyekben, büntető ügyekben és családi vitákban, kérjük ha ilyen ügye van, NE küldje be kérdését, mert töröljük rendszerünkből és nem kap tőlünk választ.

Ha ingyenes jogsegélyt keres, KLIKK IDE A JOGSEGÉLYHEZ!

 


Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatjuk, hogy az ügyvédi kamara hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon nem tartható fenn vendégkönyv, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen ajánlást sem olvashat rólunk. Köszönjük ennek tudomásul vételét.

Tisztelt Ügyvédek! Tanácsukat kérem olyan céges, orvosi, társasházi vagy ingatlan problémámhoz, amelyhez a honlapjukon is már tájékozódtam (nem kérdezek olyan ügyben, amiről nem olvastam a honlapon!):

Nevem:
Erre a címemre kérem válaszemailjüket:
Megadom telefonszámomat is, ahol elérnek ha van még kérdés:
Kérdésem, ügyem rövid leírása a következő:
Választottam ügyvédet, tőle kérdeznék, ő Dr.:
Beküldés napja (év/hó/nap):
Így találtam Önökre (ezt írtam a keresőbe):
 
Amint megnyomja a küldést, kérdése eljut az ügyvédi iroda KÖZPONTI EMAILcímére. Ön pedig megérkezik egy olyan oldalra, ahol további hasznos jogi információkkal várjuk Önt.  Így, amíg válaszukra vár, még több hasznos jogi információt kaphat tőlünk, teljesen díjmentesen. A beküldött kérdéseket hetente 1x összegezzük, majd pedig ügyvédi válaszunkat kb. 15 napon belül elküldjük Önnek. Köszönjük türelmét.
 

 
HASZNOS TIPP. Jöjjön el irodánkba, és a parkoláshoz válassza a Királyhágó téri parkolóudvart, vagy használjon mobilparkolást az aprópénzbedobálgatás helyett.
 
A környék mobilkódja a mobilparkoláshoz: a rendszám küldése  ide: 06 - 20/vagy 30/vagy 70 -810 3121.
 

KÖZPONTI ADMINISZTRÁCIÓ - ide írjon, ha csak általában szeretne érdeklődni irodánk iránt, és nem ügyvédi tanácsot kér:

Általános érdeklődés, új ügy felvétele, ügyvédválasztás itt:

 

KÖZPONTI EMAILCÍM: iroda@drnemethlaw.hu

 

Irodai adminisztráció, könyvelés, számlaegyeztetés, banki adatok bekérése ügyvédi letéthez:

 

Kitka Krisztina irodavezető:      kitka.krisztina@drnemethlaw.hu

 

TÉRKÉP - IDE JÖJJÖN, ha beszélni szeretne velünk személyesen! Kérjen előre időpontot (06-1-225 3041), enélkül nem kaphat közérthető és hasznos ügyvédi válaszokat és tanácsot elfoglalt ügyvédeinktől...

 


Nagyobb térképre váltás

 

Ajánlja ezt az oldalt barátainak, ismerőseinek is! On-line jogi irodánk mindig elérhető. 

"Azért dolgozunk nap mint nap, hogy  a jogszabályok közérthető, gyakorlatias és igényes alkalmazását segítsük és terjesszük minden hozzánk forduló személy, gazdasági társaság vagy egyéb szervezet számára..."

Ez a weboldal a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda (H-1126 Budapest, Böszörményi út 13-15.) szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, oldalanként 300 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről.
A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight