Megnyugtató Megoldásaink 5+1 előnye: STRAPABÍRÓ+HATÉKONY megoldások * MÉRHETŐ díjak+ EMBERI hangnem * KÖZÉRTHETŐ ügyvédi válaszok

Nincsenek kellemetlen érzések az ügyvédi díj miatt…

 

Mindig érti a magyarázatokat,  bármennyit kérdezhet...

 

Informatív honlap, interaktív párbeszéd ügyvédekkel…

 


Ha Ön is szeretné a kisebb-nagyobb jogi ügyeinek megoldását olyan ügyvédi irodánál intézni, ahol leveszik a terhet a válláról, akkor tájékozódjon alaposan, mielőtt megbíz egy ügyvédi irodát. 

√  Kérjen Garanciát az ügyvédi munka eredményére, akár a ingatlan tulajdonjog bejegyzéséről, akár a céges szerződésekről van szó. (Mérhetó Óradíj Garanciánkról és rólunk olvasson itt.)

 

√  Előre tájékozódjon a díjakról, győződjön meg arról, hogy személyes és konkért ajánlatot kap;

 

√  Folyamatos segítséget, valódi hosszútávú, stratégiai támogatást keressen, ne elégedjen meg az egyszeri megoldásokkal. Az elméleti, általános tanácsok helyett kivitelező, megvalósító ügyvéd tippek hoznak majd eredményt! (Ingatlanügyekben így dolgozunk. )

 

√  Közérthető jogi tanácsokkal, előre kiszámítható ügyvédi díjakkal dolgozunk, azért, hogy az Ön ügyei valóban rendben legyenek. Olvasson erről részletesebben:  

 

1. Mindig KÖZÉRTHETŐEN, érthetetlen jogi szakzsargon nélkül beszélnek ingatlanos és cégjogászaink.

 

"Azért dolgozunk nap mint nap, hogy a közérthető,  gyakorlatias és igényes jogalkalmazást segítsük és terjesszük minden  hozzánk forduló személy, vállalkozás és szervezet számára.

 

Küldetésünk: hogy segítségünkkel a jog ne csak egy szakzsargontól hemzsegő távoli és idegen szakmai világ legyen azoknak, akikről szól. Hanem mindenkinek megmutassuk, hogyan segíti a jog a saját életünkhöz szükséges megnyugtató magánéleti és üzleti megoldások kialakítását..." Ügyvédi Hitvallásunkban olvashatja ezeket a sorokat. Így dolgozunk nap mint nap.

 

A kudarcoknak legalább 13 fő oka van. Töltse le az anyagot, mentse el, ezzel is erősíti cégét és önbizalmát, és még eredményesebb lesz! Letöltöm a segítséget. 

 


Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatjuk, hogy az ügyvédi kamara ránk is vonatkozó, hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon nem tartható fenn vendégkönyv, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen ajánlást sem olvashat rólunk. Köszönjük ennek tudomásul vételét. (az ügyvédek)

 

 

2.  A  CÉGET ERŐSÍTŐ bonyolult megoldásokon több jogász kolléga is dolgozik, és stratégiai tervezést végzünk az ügyekben

Vezető ügyvédünk több diplomával, több nyelven dolgozva, friss publikációkkal és PhD tanulmányokkal a háta mögött szakmai és konzultációs hátteret ad az iroda összes cégjogász munkatársának, akik maguk is rendszeresen részt vesznek jogi témájú szakkonferenciákon
 
Tervszerűen, jogi stratégia mentén haladunk, kerüljük a megoldásokban az improvizációt, a rögtönzést.  
 

Rugalmas csapatban dolgozunk, hiszünk a több szem többet lát elvében.

3. MÉRHETŐ Óradíj Garanciával adunk ügyvédi munkadíj ajánlatot. Így egy fillérrel sem fizet többet a kelleténél...

Nincsenek meglepetések, így mindig előre tudja majd: mennyit kell fizetni;

 

Leggyakoribb ajánlataink fixdíjasak vagy havidíjasak, így ez mindig előre tervezhető;

 

  Az óradíjas ajánlatokban a legtöbbször óradíj-limitet ajánlunk, így ha azt elérte, megáll a számláló,

 

Nem kezdjük el az együttműködést,  amíg Ön nem adott zöld utat a munkadíjaknak, azaz:  Ön sosem hallja majd tőlünk: "...a munkadíjról ráérünk majd később beszélni", így Ön nem ismeri meg a 'nemtudom-a-végén-mennyi-lesz" kellemetlen érzését;

 

Ha pedig máris van egy jogi kérdése: Itt válasszon témát és válasszon ügyvédet, Kérdezzen!

 

4. A HATÉKONY EREDMÉNYEKET a precíz iratok és a pontos tervezés biztosítják Önnek.

Az általunk írt szerződések határidőit kérésre, az általunk vitt peres eljárások határidőit pedig kérés nélkül is (így pl.: teljesítési határidő, fizetési határidő, szavatossági határidő, előszerződéses határidők, tárgyalási napok, fellebbezési határidők stb.) mindig nyilvántartjuk.

 

Megbízónk ügyei indokolatlan késedelmet nem szenvedhetnek. Így  hatékonyan és időben nyújtjuk a kért jogi megoldásokat.

A kudarcoknak legalább 13 fő oka van. Töltse le az anyagot, mentse el, ezzel is erősíti cégét és önbizalmát! Letöltöm a segítséget. 

 

5. Tulajdonjog Bejegyzési GARANCIÁT VÁLLALUNK az ingatlan adásvételi szerződésekre. Ingatlan ügyekben a siker nem a szerződés, hanem a bejegyzés!

Tulajdonjog Bejegyzési Garanciánk ingatlan adásvételi ügyekben egyedülálló jogi biztonságot nyújt a jogi szolgáltatások piacán

 

√  100% munkadíj visszafizetési garanciát adunk (a megbízható ügyvédi szakmai biztosításunk fedezetén kívül) a hibátlan ügyekért, azaz: garantáljuk, hogy az Ön tulajdonjogának bejegyzése biztosan nem hiúsul meg az ügyvédeink hibájából, mulasztása miatt. Ez nem fordulhat elő!

 

√  És kihívásként éljük meg a 170-200 millió Ft értékű ingatlanügyeket is, akár ingatlan adásvételről, akár a közös tulajdon megszüntetésésről van szó. A nagy értékű ingatlanügyekben vezető ügyvédünk mindig közreműködik. 

 

Klikk ide a részletekért: Tulajdonjog Bejegyzési Garancia.

 


 

+1.  Ügyvédi felelősségbiztosításunk VÉDI AZ ÖN ÜGYÉT, ezért mi azt egyedileg az Ön ügyéhez igazítjuk.  Hisszük: a név kötelez!

Irodánk valamennyi ügyvédje  tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának, amely az ország legnagyobb területi kamarája. Elérhetőek, ellenőrizhetőek, ezáltal bármikor leinformálhatóak is vagyunk

 

Ügyvédi biztosításunkat pedig mindig az éppen előttünk álló feladat ügyértékéhez igazítjuk, így Ön is mindig a lehető legnagyobb biztonságban van velünk!

 

Itt válasszon témát és válasszon ügyvédet, Kérdezzen!

 


Részlet Ügyvédi Hitvallásunkból:
 
"Azért dolgozunk nap mint nap, hogy  a jogszabályok közérthető, gyakorlatias és igényes alkalmazását segítsük és terjesszük minden hozzánk forduló személy, gazdasági társaság, egyéb szervezet és családi vállalkozás számára. .."

Ha szeretne velünk maradni, mert tetszett amit olvasott, akkor a leghasznosabb az lesz, ha máris kéri a Jogi Navigátor(R)-t, és havonta friss jogi híreket, ingyenes ügyvédi tippeket és bevált ügyvédi ötleteket kap majd ügyvédeinktől email fiókjába!


Ez a weboldal a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda (H-1126 Budapest, Böszörményi út 13-15.) szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, oldalanként 300 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről.
A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight