Ön szerint milyen egy jó ügyvéd? Ön mennyit fizetne egy ügyért? Ön hogyan választ ügyvédet?

Kedves Honlap Látogató!

 

Nagyon kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére, általában az ügyvédekkel, az ügyvédi szakmával kapcsolatban.

 

Kérjük, ha van 2-3 perce, válaszoljon ezekre a kérdéseinkre, így mi is megtudjuk azt, amit nem tudhatunk:


                      ÖN MIT GONDOL AZ ÜGYVÉDEKRŐL? Válaszait kizárólag ügyvédi irodánk szakmai színvonalának fejlesztéséhez használjuk fel, és a hozzájárulása nélkül nem tesszük közzé sehol. (Még e-mail címét sem kötelező megadnia, ne féljen...) 
 

Szívesen elmondom a véleményemet Önöknek arról, hogy szerintem milyen a jó ügyvéd és mit nem szeretek az ügyvédekben olykor...

Ön tudja-e, milyen ügyekhez kell ügyvéd? Ha igen, milyenhez?
Ön szerint milyen egy rossz ügyvéd, mit csinál, hogyan bánik Önnel?
Volt már Önnek ügyvédje?
Elégedett volt az ügyvédjével?
Ha nem volt elégedett, mit tett?
Tudja, hogy milyen ügyvédi munkadíjak vannak?
1-1 ügyben mekkora az a legnagyobb díj, amit jó szívvel kifizetne?
Mi az, amiért egyáltalán nem fizetne egy ügyvédnél?
Ön mikor tekinti egy ügyvéd munkáját eredményesnek? Ha:
Rontott már el ügyét ügyvéd? Ha igen, hogyan?
Ön milyen szempont alapján választana ügyvédet?
Ön kapott már ügyvédi irodától ajándékot valaha? Ha igen, mit?
Meglepődne, ha egy ügyvédi irodában már az első konzultáción munkadíjkedvezményt kapna?
Mit szerente még elmondani nekünk erről a témáról? Bármit, amit Ön fontosnak tart az ügyvédekről tudnunk:
Nem kötelező, de ha nem titkos a véleménye, kérem adja meg e-mail címét (és küldünk egy ajándékot is cserébe az őszinteségéért):

 

Köszönöm, hogy megosztotta velem eddigi, az  ügyvédekkel, az ügyvéd szakmával kapcsolatos tapasztalatait. Köszönöm, hogy ezzel is segíti azt, hogy én és kollégáim még többet tanulhassunk az emberek jó és esetleg rossz tapasztalataiból.

 


Kérdése van? Kérdezzen! Ügyvédeink itt válaszolnak Önnek!


Hogyan dolgozunk?

 

"Azért dolgozunk nap mint nap, hogy  a jogszabályok közérthető, gyakorlatias és igényes alkalmazását segítsük és terjesszük minden hozzánk forduló személy, gazdasági társaság, egyéb szervezet és családi vállalkozás számára.

Célunk: hogy segítségünkkel a jog ne csak egy szakzsargontól hemzsegő távoli és idegen szakmai világ legyen azoknak, akikről szól, hanem mindenkinek megmutassuk, hogy a jog a saját életéhez szükséges mindazon szabályok rendszere, amely a támogató ügyvédi munka igénybe vételével segít a tulajdonos, a cég, a család számára legmegnyugtatóbb és legbiztonságosabb magánéleti és üzleti megoldások tervezésében és konkrét kialakításában.

Küldetésünk: hogy a XXI. század felgyorsult jogi kihívásai közepette is csakis hatékony, megnyugtatóan biztonságos, megértő, és a céget, a családot erősítő ügyvédi megoldásokat adjunk a hozzánk fordulók számára. "

 

Ez a weboldal a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda (H-1126 Budapest, Böszörményi út 13-15.) szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, oldalanként 300 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről.
A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight