|

Főoldal > Alapéretelmezett landing page


 Tisztelt Érdeklődő!


Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket kérdésével,

vagy  beküldött hozzánk egy megrendelést.

SAJNÁLATTAL KÖZÖLJÜK, HOGY A KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLÁSA JELENLEG SZÜNETEL, MIVEL AZ IRODA ÜGYVÉDEI JELENLEG ÁTMENETI IDŐRE SZÜNETELTETIK TEVÉKENYSÉGÜKET.  

 

(A honlapot még nem szüntetjük meg, mert így is még rengeteg
hasznos információ elérhető az Önök számára.)

 

Kérjük, hogy egyelőre ne várjon a válaszunkra és keressen másik ügyvédet problémája megoldására.  Köszönjük megértését, és a jelen tájékoztatással okozott  kellemetlenségért szíves elnézését kérjük,

Köszönjük, hogy alaposan tájékozódott honlapunkon a kérdés vagy a megrendelés beküldése előtt.
 
dr.Németh Gabriella
alapító
(a drnemethLAW.hu nevében)

Ha nincsen saját ügyvédje, akihez fordulni tudna, ajánljuk Önnek helyettesünket:
 ***
 

NYITVATARTÁS ÉS ÜGYFÉLFOGADÁS  PARTNER-IRODÁNKBAN

folymamatos, az alábbiak szerint:

DRNEMETHLAW & DR.PETRIK
Ügyvédi Társulás vezető irodája
dr.Petrik Péter ügyvéd
1012 Budapest, Attila út 119.
Telefon (munkaidőben):
(és bátran hivatkozzon rá, hogy a drnemethlaw.hu honlapon látta ezt a telefonszámot)
+36 1 225-0386
Fax: +36 1 375-3818
Viszontlátásra!

 


FIGYELEM!

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!FIGYELEM!  

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel. FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!


Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight