|

Főoldal > INGATLAN SZERZŐDÉSEK > Tulajdonjog Bejegyzési Garancia adásvételhez


 Sikeres-e a lakásvásárlás, ha Ön csak az ingatlan szerződésben, de nem a tulajdoni lapon lesz vevőként bejegyezve? Nem, ez még nem elég. Tulajdonjog Bejegyzési Garanciánk 100% biztonságot ad.

100% ügyvédi munkadíj visszafizetési garanciával biztosítjuk Önnek, hogy a földhivatal az Ön vevői tulajdonjogát bejegyezze az általunk készített ingatlan adásvételi szerződés és kiegészítő okiratok  alapján.

 

És van 5 azonnal hasznosítható tippünk és egy személyes súgónk is Önnek, a sikeres ingatlan adásvételhez.Ez a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda által ajánlott Tulajdonjog Bejegyzési Garancia 5 konkrét előnye az Ön számára az ingatlan adásvételhez:

egyértelmű és konkrét garancia, nem csak ködös ígére;

100%-os biztonságot nyújt Önnek, hiszen így a munkadíjat biztosan csakis a sikeres ügyre fizeti ki nekünk;

-  unicum az ügyvédi irodák ajánlatai között, egy gáláns ajánlat, amely csakis Önnek jó;

nincs plusz költsége,  mert benne foglaltatik az ügyvédi munkadíjban;

és

 

-  teljes helytállást jelent arra nézve, hogy a nálunk kötött adásvételi szerződések alapján a vevő tulajdonjog bejegyzése sosem hiúsul meg a mi hibánkból az illetékes földhivatali eljárásban.

 

 

Hogyan tudom igénybe venni a Tulajdonjog Bejegyzési Garanciát ? Nem kell hozzá semmi különleges intézkedés. Csak:

1.    Találja meg a megvásárolni kívánt ingatlant.


2.   Bízza meg irodánkat azzal, hogy azonnal hívjuk le az ingatlan e-hiteles tulajdoni lapját a    földhivatalok on-line TAKARNET rendszeréből, hogy ezzel meggyőződhessünk arról, hogy az ingatlan megvásárolható.


3.  Ezután személyesen vagy telefonon is - 06(1) 225 3041 - konzultáljon ügyvédünkkel a konkrét adásvétel részleteiről, az Ön elképzeléseiről, aggályairól Minden kérdését tegye fel, mert szeretnénk közérthetően, ügyvédi szakzsargon nélkül elmagyarázni Önnek, hogy mi minden történik az ügylet során. Lehetőleg alkalmazza tanácsainkat már az eladóval folytatandó első személyes megbeszélésén is. 
 
4.  Tekintse át az általunk megírt okiratokat (szerződést és a hozzá kapcsolódó  nyilatkozatokat).


5.   Végül a szerződés aláírásával Ön egyúttal megbíz bennünket a tulajdonjog bejegyzésével, mert ez a megbízás minden adásvételi szerződés tartalami eleme a sikeres aláíráskor.

 

6.    Egyszerűen  csak  élvezze a garanciánk nyújtotta nyugalmat és biztonságot, hiszen tulajdonjogának bejegyzése miattunk sosem fog meghiúsulni a földhivatali eljárásban (így bankhitelét sem fogja elbukni).
 

 

A Tulajdonjog Bejegyzési Garancia értelmében tehát minden olyan ügyvédi munkadíjat vagy munkadíj előleget 100%-ban visszafizetünk Önnek, amelyet Ön olyan ingatlan adásvételi szerződés díjaként fizetett (volna) meg ügyvédi irodánknak, amely adásvétel végén az illetékes földhivatal a tulajdonjogot Önnek, mint vevőnek bármilyen nekünk felróható okból (azaz a mi hibánkból)  nem jegyezte be. (Bevalljuk, erre még szerencsére nem került sosem sor...)

 

 Igen, éppen Ingatlan Adásvételt, Lakásvásárlást  tervezek...

 ITT TOVÁBB OLVASOK az ingatlan adásvételről!

 

Részlet Ügyvédi Hitvallásunkból:
"Azért dolgozunk nap mint nap, hogy  a jogszabályok közérthető, gyakorlatias és igényes alkalmazását segítsük és terjesszük minden hozzánk forduló személy,
gazdasági társaság vagy egyéb szervezet számára."

FIGYELEM!

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!FIGYELEM!  

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel. FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!


Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight