|

Főoldal > GYIK - KELL-e Önnek ügyvéd? > Bázis Biztonság Kisvállalkozásoknak


 Ellenőrzés előtt a NAV is megnézi a honlapokat. Ön szerint mi a jobb: ha a céges szerződéseket a cégjogász vagy a NAV/munkaügyi ellenőr látja először?

Ha Önnek van egy saját cégjogásza,

 

akkor Ön garantáltan mosolyogva

 

és nyugodtan áll majd akár a váratlanul

 

érkező NAV vagy munkaügyi  ellenőr előtt is...


Képzelje el, hogy holnaptól:

Céges ügyvédje folyamatosan segíti Önt jogi problémái megnyugtató megoldásában, Ön végre a cégére koncentrál, és nem a "nemszeretem" teendőkkel bajlódik.

   Kiváló gjogásza  Mérhető Óradíj Garanciával  dolgozik, nem terheli meg az Ön kasszáját. Így Ön nem ismeri meg a „nem tudom a végén mennyi lesz??!!”- rettenetes érzést.

 √  A céges jogi megoldásokról közérthetően, magyarul lesz szó. Ön mindent pontosan, hamar megért, és addig kérdezhet, amíg csak akar.


Mire az ellenőrzés megtörténne, Önnél is minden katonás rendben lesz. Ráadásul úgy, hogy Ön, a cégvezető pontosan átlátja és megérti  a jogi ügyeket, és a céges ügyvédi költségei sem szálltak el!

Megnyugtató érzés, ugye? 
 
Kisvállalkozásoknak, óvatos cégeknek:  Bázis Biztonság,
 
Nagyobbaknak, bátraknak:  Profi Biztonság + Nyugalom.
 

Milyen megnyugtató megoldásokkal segít egy saját cégjogász?

 Saját céges szerződésmintákat készít:

Vannak az Ön cégére szabott szerződésmintái?  (Saját megbízási szerződés, vállalkozási szerződés, munkaszerződés?) Vagy még mindig a netről letöltött személytelen sablonokból dolgoznak munkatársai? (Tudja, hogy ebben nagy kockázat rejlik?!)

Honlapjához megadja a másolás elleni jogi hátteret:

Honlapról értékesít, működik a webshop? Fél, hogy lemásolja a honlapot a konkurencia, de az ÁSZF és a Jogi nyilatkozat még mindig nem precíz, nincs kész, hiányoznak a kötbérkikötések?  (Adatkezelési bejelentést is kell tenni, tudja?)

Intézkedik Ön helyett a szerződésszegők ellen,

kiköti, behajtja a kötbéreket:

A szerzői lopások, a nemfizető, a késve fizető partnerek idegesítik Önt? Mégis hiányoznak a behajtható kötbérkikötések a céges szerződésekből? (A saját érdekében: ideje pótolni! Tudta? Ha a felszólításokat ügyvéd küldi, sokkal eredményesebb lehetne a behajtás...)

 

Kisebb, óvatos cégeknek:  Bázis Biztonság céges ügyvédi csomag,
 

Elvégzi a 'nemszeretem' ügyeket: képviseli Önt

a vitákban, akár oda sem kell mennie:

A munkaszerződések ellenőrzik? A váratlan adóellenőrzésnél elkélne a megnyugtató jogi tanács? Meghatalmazott menjen ön helyett? Egy vitából per lesz,  de kényes ez a helyzet Önnek, nem akat belefolyni? Intézze a behajtásokat ön helyett valaki? OK!

Segítünk, meglátja, ez nem akkora stressz, mint gondolja. Számos kisvállalkozás vezetője már tudja ezt. 

Ha Ön is...

Lényegretörő, határozott cégvezető, aki csak a  legjobbal éri be.

Mindig hatékony, gyors és eredményes jogi megoldásokat keres.

Az alapos, részletes jogi tanácsoknak hisz.

Támogató, megértő ügyvédi konzultációt vár.

 

Akkor Ön a legjobb helyen jár. Megoldásainkat épp Önnek dolgoztuk ki!

Nálunk kétféle kedvező havidíjas cégjogász megoldást is választhat, így a biztonság és a nyugalom is garantáltan házhoz jön.  

 

 


Hűséges havidíjas megbízónk mondja rólunk: “...még sosem éreztem magam ennyire jól egy ügyvédi irodában! Ezt tényleg komolyan mondom. Végre nem azt éreztem, hogy alsóbbrendű, oktondi, jogban járatlan, tudatlan ügyfél vagyok, hanem azt, hogy itt partnerként kezelnek. Örülök, hogy a sors összehozott Önökkel! Megnyugtató, hogy végre a cégem ügyei (is) jó kezekben vannak!" Szombati Orsolya, személyiség-tipológus tréner, Profonte Kft. (2012. június)


 

"BÁZIS BIZTONSÁG" kisebb, óvatosabb  vállalkozásoknak

 


Bázis Biztonság Cégjogász megbízónk mondta: „…szeretnék köszönetet mondani kedves Gabriella, a tegnapi hiperszuper gyors reagálásodért és segítségedért! A Bázis tényleg egy erős bástyaként védi a cégemet, és ez a tudat valóban megnyugtató! Üdv. Zsuzsa, a Pixelgyár alapítója” (2013. október)


"PROFI BIZTONSÁG + NYUGALOM" a nagyobbaknak, a bátraknak.


Mérhető havidíjas cégjogász ügyvédi csomagok az Ön igényeihez alakítva:

 

TUDTA?  Van 12 tipikus szarvashiba, amit majdnem mindenki elkövet a szerződésekben, a honlapokon vagy a behajtásokban. Ezekből lesznek a viták is.  Vezető ügyvédünk épp ezt magyarázza egy konferencián a cégvezetőknek...

 

 I. "PROFI BIZTONSÁG + NYUGALOM"

 

Ezt a céges ügyvédi csomagot 98.900 Ft + Áfa havi átalánydíjért határozatlan időre rendelheti meg, és több mint 4 óra munkát és számos kedvezményt, ingyenes megoldást is tartalmaz havonta.

Ezt a dinamikusan fejlődő, törekvő vállalkozások és cégcsoportok elfoglalt, céltudatos és profitkereső vezetőinek ajánljuk. Nekik ugyanis:

√  nincs idejük a jogi dolgokkal foglalkozni, a saját feladataikra koncentrálnak;

√  fontos, hogy a felszólításokat precíz, erőt sugárzó ügyvédi iroda küldje az adósoknak;

 

√  nem a munkavállalók parancsolnak a cégben;

a jó szerződéseikben jó kötbérkikötéseik vannak. Nem fognak maguk bíbelődni a szerződésírással és a felmondási rizikókkal;

 

√  olyan havidíjas ügyvédre van szükségük, akit a munkatársaik  is bármikor elérhetnek;

 

√  nincs idejük a jogszabályfigyelésre, ezt a céges ügyvédtől várják.

 

Kisebb, óvatos cégeknek:  Bázis Biztonság céges ügyvédi csomag,

"...Az ügyvédi irodába menni számomra már nem stressz, mint korábban, az egész iroda jó hangulatú és nekem nyugalmat áraszt.... Én már több ügyvéddel is dolgoztam, de ma már a biztonság és a nyugalom számomra a legfontosabb, így kevesebbet idegeskedek... Aki hozzám hasonlóan gondolkodik, annak azonnal és bátran ajánlom." (K. F. ingatlan- és cégtulajdonos)


 

"PROFI BIZTONSÁG + NYUGALOM" havidíjas cégjogász szolgáltatásunk ezt a biztonságot és nyugalmat nyújtja:

√  Cégére szabott saját mintaszerződéseket készítünk Önnek,

 

√  Behajtásokat, vitákat kezeljük Ön helyett - ezekről  - itt bővebben

 

√  Az ügyvédet hívhatják az Ön munkatársai is(pl. amíg Ön nyaral),

 

√  Havi 4,5 óra munka, 90 perc konzultáció óradíjmentesen, és azonnali telefonos segítség bármikor - bővebben itt.

 

√  Jogi Navigátor(R) és VIP klubtag lesz, ügyvédeink friss cikkeit személyre szólóan megkapja,

 

√  Határozatlan időre köthető hosszú távú nyugalmat kap, és akár több ügyvéd is dolgozik majd az Ön ügyein,

 

  Cégre szabott jogszabályfigyelést végzünk Önnek,

 

Kiemelt partnernek járó kedvezményeket biztosítunk cégének.

Máris tetszik, megrendelem.

 

Lássuk akkor részletesen, hogy mi mindent foglal magában a "PROFI BIZTONSÁG + NYUGALOM" cégjogász ügyvédi csomag!

1) Céges szerződések készítése, saját mintaszerződések

Áttekintjük céges szerződéseit, ha kell, módosítjuk vagy újat készítünk. A cég számára a munkatársak által használható saját mintaszerződéseket kidolgozzuk. Elkészítjük az ÁSZF-t, Jogi nyilatkozatot (rendelési feltételeket stb.) a honlapra. A jó szerződés pontos határidőket és kötbért is tartalmaz, megszabadíthatja Önt a pénzügyi és jogi vitáktól!

  2)  Behajtások, kintlévőségek kezelése:

A céges kintlévőségei behajtását hatékonyan, ügyvédi fejléces papíron intézzük, az adóst telefonon hívogatjuk, ellenőrizzük amit kell. Összesen 6 behajtási ügyért csak sikerdíjat számítunk (ezen felül pedig  -50% kedvezménnyel intézzük). Átnézzük cégének számlázási módszereit is, javaslatokat teszünk a tartozások keletkezésének megelőzésére.

Engedélyezzük azt is, hogy már a számlára ráírhatja: "A behajtásokat a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda végzi."

3)  Bármikor hívhatnak munkatársai is, mi felvesszük!

Munkatársai bármikor felhívhatnak bennünket, ha azonnali segítség kell egy szerződéshez, egy felmondáshoz, egy  vitához a beszállítóval stb. Nem mondjuk hogy nem érünk rá, mindig felvesszük hívását, ha Ön nyaral, akkor sincs a cég segítség nélkül. Ez fontos. Ez igazán nagy terhet venne le az Ön válláról, igaz? Máris rendelje meg itt, segítünk.

   4) Listaárainknál sokkal kedvezőbb együttműködési formákat

      ajánlunk:

Amennyiben a fentieken kívül más jogi szolgáltatást is igénybe vesz irodánkban (pl. ingatlan adásvételi szerződés, cégalapítás stb.), úgy listaárainkhoz képest jelentős, 8-40% vagy akár 100% munkadíjkedvezményre lesz majd jogosult Hűségprogramunkban. (Pl. akár korlátlan számban ingyen alapíthat céget, vagy  pert is elvállalunk, akár ebbe a havidíjba foglalva.)

INFÓ! Elérhető nálunk egy kisebb cégjogász csomag is. Bár abban nincsenek ekkora kedvezmények, de az is jelentős biztonságot nyújt egy kisebb cég vezetőjének a szerződésekhez, a behajtásokoz, a honlap kötbér kikötésekhez és a fizetési felszólításokhoz. Lássuk, hasonlítsuk össze a Bázis Biztonság céges ügyvédi díjcsomaggal, itt!

     5) Havonta 4,5 óra ügyvédi munka, 90 perc személyes

         konzultáció és a telefonos konzultációk  teljesen

         óradíjmentesen: 

A 'Profi Biztonság + Nyugalom' cégjogász havidíjas megbízónknak sem a konzultációs telefonokért, sem havonta 90 perc  személyes konzultációért nem kell óradíjat fizetni. Ráadásul ez a havidíj magában foglal havonta 4,5 óra érdemi ügyvédi munkát is (szerződésírás, konzultáció, egyeztetés, jogi tanácsadás, okiratok módosítása stb.) és csak az efeletti ügyvédi munkáért kell fizetni (a listaárnál akár 35-40%-os kedvezménnyel számított óradíjért).

A díjmentes személyes konzultációt pedig akár megbízónk irodájában is tarthatjuk.  Kérem a Profi cégjogász csomagot!

6) Jogi Navigátor(R)+ közösségi VIP Klubtagság + friss jogi cikkek,

        elemzések, tanulmányok:

Elküldjük e-mailen nemcsak havi e-magazinunkat, a Jogi Navigátor(R)-t, hanem tagja lesz közösségi V.I.P klubunknak, és vezető ügyvédünk Önt érdeklő friss publikációját, szakmai cikkeit is elküldjük postán. 

+1) Határozatlan idejű segítség: Ha nem akar bizonytalanságot, ez a havidíjas megoldás (ellentétben a Bázis Biztonság díjcsomagunkkal) határozatlan időre is megköthető, mert cégeit Ön is hosszú távra tervezi, ugye?

 

+2) Jogszabályfigyelés: 'Profi Biztonság+Nyugalom' havidíjas megbízónk tevékenységéhez szükséges jogszabályokat rendszeresen áttekintjük, követjük, és szólunk, ha alapvető jogszabályváltozást, új bejelentési kötelezettséget észlelünk. Ez nagyon hasznos, kevesen nyújtanak ilyet! 

 

Ismételjünk csak: 6+2 ELŐNY ÖNNEK a

"PROFI Biztonság + Nyugalom"

céges ügyvédi 'cégjogász' díjcsomagban:

Szerződések fejlesztése már holnaptól,

√  Behajtások ügyvéddel sikeresebben,

√  Kedvezőbb együttműködési formák,

√  Bármikor fogadjuk hívását, akár munkatársai is hívhatják az

   ügyvédet,

√  Teljesen óradíjmentes konzultációk,

√  Jogi Navigátor(R) + V.I.P klubtagság és cikkek, tanulmányok

   díjmentesen,

 

√  határozatlan idejű biztonság, amíg Önnek tetszik,

√  és rendszeres jogszabályfigyelés a cégére szabva.

 Szívesen összehasonlítanám a Bázis Biztonság díjcsomaggal!

Itt össze tudom hasonlítani.

 

Vezető ügyvédünk a Haszon Akadémia rendezvényén kisvállalkozások cégvezetőinek arról beszélt, hogyan kell a kötbért érvényesen kikötni a szerződésekben és a honlapokon úgy, hogy behajtható legyen.

 

Lássuk a másik céges ügyvédi 'cégjogász' díjcsomagot is!

 

 

II. A "BÁZIS BIZTONSÁG" havidíjas cégjogász szolgáltatást 3, 6, 9 vagy akár 12+1 hónapra is választhatja,  67.700  Ft + áfa/hó összegért.

 

Ezt a tervezhető fixdíjas céges ügyvédi 'cégjogász' díjcsomagunkat  az óvatos  kisvállalati cégvezetőknek ajánjuk.

 

Mert pontosan tudjuk, hogy az óvatos cégvezetőknek

   talán még sosem volt saját havidíjas ügyvédjük, félnek próba nélkül elköteleződni, ezért szeretnének egy 3 hónapos 'próbaidős ügyvédet' (Ugye ez így nem olyan kockázatos?);

 

√  fontos, hogy mielőbb rendben legyen és elkészüljön a cégre szabott megbízási és vállalkozási szerződésminta,  a honlapon az ÁSZF és a Jogi nyilatkozat is;

 

fontos, hogy 1-2-3 kintlévőség behajtása végre sikerüljön is, mert a felszólítások nem voltak eddig túl sikeresek (és kell egy gyorsan elővehető hatásos felszólítólevél-minta is, amit ügyvéd ír, és az Ön cégére van szabva);

 

Ha Önnek fontos a jogi biztonság, kell a hozzáértő segítség, de szeretné az ügyvédi költségeit is állandóan kordában tartani,  ráadásul ezt is 3 könnyű részletben fizetni... 

 

Akkor Önnek egészen biztosan a 'BÁZIS BIZTONSÁG' céges ügyvédi 'cégjogász' csomaggal érdemes az első lépéseket megtennie!

 

Gondoljon csak bele!

 

... egy minőségi okostelefon, vagy

... egy kiváló háztartási barkácsgép vagy akár

... egy repülőjegy áráért

 

az Ön számára is elérhető egy saját céges ügyvéd próbaidővel.

Így nincs kockázat, és még ezt is  3 könnyű részletben kell fizetni...

 

"BÁZIS BIZTONSÁG" cégjogász díjcsomagunkat elsősorban a kockázatkerülő, óvatos  kisvállalkozások vezetőinek ajánljuk.

 

Ha Ön óvatos kisvállalati cégvezetőnek vallja magát, akkor az Ön számára is most már elérhető az a biztonság, amelyet a saját céges ügyvéd, a kiváló cégjogász jelenléte és állandó segítsége nyújt:

 

√ 3 hónapos próbaidős céges ügyvédi támogatást tudhat maga mögött, ez tetszés szerint meg is hosszabbítható;

 

√  Behajtási ügyeinek intézésében, szerződések készítésében szakértő ügyvédi segítséget kap - erről bővebben itt;

 
Havonta 2,5 ügyvédi munkaórát teljesen óradíjmentesen kap (okiratok szerkesztése, felszólítások, megállapodások készítése stb.), további jmentes telefonos segítséget vehet igénybe, ráadásul még ezen felül 1 x 45 perc díjmentes személyes ügyvédi konzultációt is magáénak tudhat;
 

Jogi Navigátor(R)+ közösségi VIP klubtag lesz nálunk - minderről itt olvasson többet.;

 

Segítünk Önnek a  cégét érintő jogi megoldások kivitelezésében. Így Ön a cégre koncentrálhat, nem a jogi problémákban kell elvesznie;

  Mérhető Óradíj Garanciánkkal nem szállnak el a céges ügyvédi költségek, a havidíj minden hónapban előre tervezhető és kordában tartható;

   Jogi magyarázatainkat  közérthetően, magyarul mondjuk el, nem jogászkodunk feleslegesen, addig kérdezhet, amíg csak kérdése van,

Nagyon sokat segítene nekem.

 

Lássuk részletesen is, mit is tartalmaz a "BÁZIS BIZTONSÁG" céges ügyvédi céjogász csomag és hogyan fogunk Önnel együtt dolgozni!

1) 3 hónap határozott idejű, "próbaidős" megbízással kezdünk...

Így nem kell hosszú időre elköteleződnie. Sőt: kipróbálhatja az ügyvédet, több hónapon keresztül, mérhető fixdíjért. Ez Önnek nagy biztonságot jelent.

 

Ha elégedett a saját cégjogásszal, akár meg is hosszabbíthatja változatlan havidíjjal újabb 3, 6  vagy akár további 9 hónappal is, ha úgy dönt, ez jó Önnek 


   2Behajtások kezelése sikerdíjért, és 2-3 szerződés megjavítása

         azonnal:

A céges kintlévőségek behajtását hatékonyan intézzük, az adóst telefonon hívogatjuk, ellenőrizzük amit kell. Összesen 3 behajtási ügyért (a 3 hónapos időszak alatt) csak sikerdíjat számítunk (ezen felül pedig  -50% kedvezménnyel intézzük). Átnézzük cégének számlázási módszereit is, javaslatokat teszünk a tartozások keletkezésének megelőzésére.

 

Kijavítjuk 2-3 olyan szerződését is, amelyet már korábban, ügyvéd nélkül elkészített. Megírjuk honlapjára az ÁSZF-et és a Jogi nyilatkozatot, vagy ha kell, saját céges szerződésmintákat készítünk

 

Kipróbálom a Bázis Biztonságot, itt klikkelek!

 

3) Rövid telefonok és 1 x 45 perc ügyvédi konzultáció

        díjmentesen: 

Bármikor igénybe veheti céges ügyvédjét telefonon vagy személyesen.  A "Bázis Biztonság" csomagban sem a 15 percnél rövidebb telefonos konzultációért, sem havi 1 x 45 perces személyes ügyvédi konzultációért  nem számítunk fel óradíjat. A kapcsolatot a leghatékonyabban: e-mailen és telefonon tartjuk.

 

A havidíjban foglalt 3 x 2,5 ügyvédi munkaórát pedig csak a ténylegesen szerződésírással, felszólításokkal, vitatkozással, ÁSZF készítéssel stb. eltöltött időre számoljuk. Mert szerintünk ez így igazságos! Máris megrendelem, tetszik, hogy Önökkel nem szállhatnak el az ügyvédi díjak!

+1) Jogi Navigátor(R) és közösségi VIP klubtagság és

          honlap jogi védelem támogatás:

Egész évben díjmentesen, havonta házhoz kapja e-postafiókjába ügyvédeink tippjeit, tanácsait, instant jogi megoldásait cég- és ingatlan ügyekhez kifejlesztett jogi hírlevelünkben. Tagja lesz közösségi V.I.P klubunknak is, ahol konzultálhat az Önnel hasonló kisvállalati ügyfeleinkkel is egy-egy speciális problémájában.

Excluzív ajánlatunk minden olyan "Bázis Biztonság" cégjogász havidíjas megbízónknak, aki már legalább 1x +3 hónappal meghosszabbította a szerződését: azonnal engedélyezzük, hogy honlapjára jogi védelmet jelentő szöveget tegyen ki. Ha ilyen erőt mutat, biztos lehet benne, hogy partnerei máris meggondolják majd: ellopják-e a honlap tartalmakat vagy késve fizetik-e az Önöktől érkező számláik értékét?! (Nézze meg itt, keresse a honlapok alján: pl. tablacska.hu, marketingkivitelezes.hu Önnek is bármikor lehet ilyen védelme a honlapján.)

 


Ajánlás: rólunk mondta egy Bázis Biztonság céges ügyvédi 'cégjogász' havidíjas megbízónk: "Nagyon köszönöm a találkozót, rendkívül motiváló volt, és hálás vagyok, hogy összehoztuk. Nagyon jó meglátásaid vannak... Mindenképp szeretnék veled dolgozni, mert úgy érzem, biztonságban tudhatom a jogi dolgaimat, ha te gondozod őket. A munkaszerződés átgondolása lesz a legelső lépés, már most látom..." (V.R. kisvállalkozó, Kft. tulajdonos. )


 Nem akarok kockáztatni, ezt a próbaidős céges ügyvédi 'cégjogász' csomagot épp nekem és a cégemnek találták ki. Megrendelem. 

 

 

4 előny 3, 6 vagy akár 12+1  hónapig  a

 

"BÁZIS BIZTONSÁG" kisvállalati cégjogásztól

 

√ Szerződései céges ügyvédi közreműködéssel készülnek, behajtási ügyeiben a saját cégjogásza nyújt Önnek hatékony segítséget;
3 hónapos próbaidővel, hosszú távú elköteleződés nélkül kezdheti el a legsürgetőbb jogi ügyeinek megoldását,
Havonta díjmentes rövid telefonokkal, 1 x 45 perc személyes konzultációval és akár 50%-os behajtási díjakkal segítjük Önt;
√  Jogi Navigátor(R) + VIP klubtagságot + cikkek, tanulmányok díjmentesen;
Tervezhető és mérhető havidíjért (amely a futamidő hosszabításakor sem emelkedik)  állandó jogi segítséget kap a "nemszeretem" ügyek intézéséhez.
√   Biztonságos szerződéseket, gyorsabb behajtásokat és állandó segítséget szeretnék. Kérem a zis Biztonság céges ügyvédi cégjogász segítséget 3 hónapra.

Ez jóval kevesebb biztonság, mint a Profi Cégjogász ügyvédi Csomagban, összehasonlítom ebben a táblázatban, ami itt lent következik: 

 

 

 


 

 

BÁZIS BIZTONSÁG

céges ügyvéd

kisvállalkozásoknak

PROFI BIZTONSÁG + NYUGALOM

cégjogász a cégcsoport részére

 

Cégre szabott mintaszerződés készítése, szerződések írása, javítása

 

 IGEN

 

IGEN

 

Behajtások csak sikerdíjért vagy 50% kedvezménnyel, ügyvéddel

 

IGEN

 

IGEN

 

Havidíjban foglalt óradíjmentes ügyvédi tevékenység

 

2,5 óra/hó

 

4 óra/hó

 

Ezen felül alkalmazott kedvezményes ügyvédi óradíj

 

29.000 Ft/ óra

 

22.000 Ft/óra

 

Bármikor telefonálhat, ha bajban van, fogadjuk a hívását munkaidőben, ha azonnali segítségre van szüksége

 

IGEN

 

IGEN

 

A cégvezető munkatársai is bármikor telefonálhatnak az ügyvédnek

 - IGEN
 

A listaárainknál kedvezőbb ajánlatok (15-50% kedvezmény: pl. ingatlan ügyekben, perekben stb.)

 - IGEN
 

s ingyenes céges ügyvédi munka

 -

Kft. alapítás korlátlanul, és akár perek vitele is.

 

Próbaidőre megrendelhető, min. 3 havi céges ügyvédi támogatás (meg is hosszabbítható)

 

IGEN

 -

Díjmentes személyes céges ügyvédi konzultációk havonta, és  telefonhívások óradíjmentesen

IGEN: személyes konz. 1 x 45 perc/hó 

 

IGEN: telefonok (max. 15 perc/alkalom)

IGEN: személyes konz. 1 x 90 perc/hó

 

IGEN: telefonok korlátlanul

 

Jogi Navigátor(R) + közösségi V.I.P kisvállalati klubtagság

 

IGEN

 

IGEN

 

Friss cégjogi szakcikkek a vezető ügyvédtől

 -

(meghosszabbítás után IGEN)

 

IGEN

 

Személyre szabott egyedi céges konstrukciók, állandó hűségkedvezmények

  -

(hosszabbítás után IGEN)

 

IGEN, már az első hónaptól

 

Havi jogszabályfigyelés

 -

IGEN

Honlap jogi védelem kisvállalatoknak
 IGEN-
 

MEGRENDELÉS

 

BÁZIS CSOMAG: itt

 MEGRENDELEM

 

PROFI CSOMAG: itt

MEGRENDELEM.

 

Szereteném magaménak tudni  a "BÁZIS BIZTONSÁG"  próbaidős céges ügyvédi cégjogász havidíjas szolgáltatást, 67.700 FT +áfa/hó. ITT megrendelem a Bázis Biztonságot.

 *

Nagyobb cég vagyok, a "PROFI BIZTONSÁG + NYUGALOM" érdekel 98.900 Ft+áfáért/, határozatlan időre.  Megrendelem itt.

 

 *


FIGYELEM!  

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel.   

Tisztelt Dr. Németh Gabriella!

 

Egy jogi problémával (ügyvédi letéttel) kapcsolatban kerestem információt

interneten, a szerencsémnek (és az Önök honlapja kedvező beállításainak)

köszönhetően jutottam el az Ön által alapított ügyvédi iroda honlapjára.

 

Először is gratulálni szeretnék a meglepően érthető, konkrét, ugyanakkor

magas szakmai színvonalat képviselő honlaphoz. 1996 óta dolgozom

szakfordítóként és tolmácsként, bíróságokon is, bár az utóbbi időben már

nem ez a munkám, de sok jogászt megismertem, és el szeretném mondani,

élmény volt az Önök honlapján keresgélni. Az erre szánt időm többszörösét

töltöttem a honlapjukon.
(Sz.F.Debrecen)


Ügyvédi irodánkat dr.Németh Gabriella alapította.
 
Az alapító ügyvéd bemutatkozását itt olvashatja. 


Online jogi tudnivalók.

√ adatkezelés,

√  szerzői jogsértések,

√  weboldal másolás,

√  NAIH bejelentés,

√  kötbérkikötés,

√ ÁSZF.

 

ÉRDEKEL. ITT TOVÁBB OLVASOK.

 FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!JAVASLATUNK:
 
Térjen vissza on-line irodánkban, ha ismét jogi problémája adódik. Mindig hiteles ügyvédi forrásból szerezzen jogi információkat.
 
MOST tegye a kedvenc könyvjelzői közé ezt az oldalat.
 

Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight