|

Főoldal > KAPCSOLAT > Jogi Navigátor- ügyvédi tippek


 Jogi Navigátor(R) - oktató hírlevél ügyvédektől. Segít GYORSAN dönteni, ALAPOSAN tájékozódni,TUDATOSAN tervezni. Otthon KÉNYELMESEN, friss ügyvédi publikációk...

Szeretné PONTOSAN TUDNI, mikor mit tehet? 

 

HATÉKONY segítséget keres?

 

ÖN TUDJA MIT AKAR, és biztosra megy?

 

EMBERI SZÓ, ÉRTHETŐ magyarázatok kellenek? 

 

ELŐNY ÖNNEK: tőlünk 100%-ban csak   bevált, az életben már kipróbált ügyvédi tippeket, ötleteket kap minden hónapban, díjmentesen. Kérje MOST a Jogi Navigátor ®-t, az ügyvédi publikációkat!Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatjuk, hogy az ügyvédi kamara ránk is vonatkozó, hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon nem tartható fenn vendégkönyv, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen ajánlást sem olvashat rólunk. Köszönjük ennek tudomásul vételét. (az ügyvédek)


 
Ön a Jogi Navigátor(R)-ban csak olyan írásokat és magyarázatokat olvashat
   amelyek különlegesek, amelyet más ügyvédtől nem kaphat kézhez,
 
amelyből személyes értesítést kap a legfrissebb jogi hírekről, publikációkról, jogszabály újdonságokról,
 
melyben vezető ügyédünk pontosan elmondja azt is, hogy a jogi tippeket hogyan tudja hasznosítani a saját életében már holnaptól,
 
és amelytől erősebb és hitelesebb lesz az Ön élete, cége, szerződései.
 
LETÖLTHETŐ PRÓBASZÁM ITT. 
 
Tájékoztatjuk Önt, hogy a JOGI NAVIGÁTOR(R) NEM SEGÍT SEM DEVIZAHITELES SEM ADÓSSÁGAL KAPCSOLATOS EGYÉB ÜGYEKBEN.  Ha ilyen problémája van, keressen ingyenes  Jogi  Tájékoztató Hírlevelet másik ügyvédi irodánál.

 

A Jogi Navigátor(R) a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda havonta rendszeresen elküldött jogi publikációs értesítője (és irodánk védjegyoltalma alatt áll!), tele ügyvédi tippekkel, ötletekkel, írásokkal. Minden egyes Önnek küldött összeállításunk az azt szerkesztő és szerzőként készítő ügyvédek kizárólagos szellemi tulajdona, annak egészben vagy részben történtő másolása, engedély nélküli közzététele, változtatás nélküli átvétele, saját szellemi műként történő felhasználása vagy hasznosítása, hivatkozása vagy sokszorosítása vagy csoport részre történő megküldése előzetes írásbeli engedélyünk nélkül polgári jogi kártérítést és a holnapunkon kikötött kötbér megfizetését vonja maga után!

 

Céget vezetek, alaposan szeretek tájékozódni...

 

Ingatlanom van, kiadom, eladom, újat veszek...

 

Biztonságos szerződéseket kötök, nem fizetek kötbért senkinek...

 

Szeretem ha a jogi infók házhoz jönnek a postafiókomba... és érdekel a videóüzenet is, amit a bejelentkezés után azonnal elérhetek. 

 

Azonnali bejelentkezés a drnemethLAW.hu Jogi Oktató Rendszerébe

Adataimat kizárólag abból a célból adom meg - önkéntesen -, hogy a drnemethLAW.hu igényes közönségének tagja lehessek, és mielőbb, akár egyedül is tájékozódhassak a jog világában. Kérem a JOGI NAVIGÁTOR(R)-t:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
 Kedvcsináló: 2013. szeptemberi téma: Vajon a vételi jog megihatná-e az örök élet elixírjét? Kérem.
 

 Ön mit szeretne?

Hasznos és minél gyorsabban eredményt is hozó információkhoz jutni...

 

Nyugodtan, alaposan, körültekintően tájékozódni minden részletkérdésben...

 

Közérthetően, szakzsargon nélkül megírt érthető jogi ügyvédi tanácsokat kapni és kényelmesen otthon elolvasni...

 

Olyan tippeket olvasni, amitől még erősebb alapokon áll majd cége, családja, és amelyek direkt Önnek készültek...

Igyekszünk mindezt biztosítani az Ön számára.

 

Ön gyorsabb, intenzívebb információkra vágyik? Akkor irány a 48 napos díjmentes e-mail tanfolyamunk, kizárólag cégvezetőknek. KLIKK IDE a gyorsabb tanfolyamhoz.

Kérjük figyeljen arra, hogy a megadott e-mailcím valódi, működő és Ön által rendszeresen olvasott e-mail legyen, és ne legyen beállítva automatikus válaszra sem, mert ezek a körülmények mind nehezítik, hogy Ön időben megkaphassa legfrissebb jogi híreinket. (Ha lehet, ne adjon meg freemailes címet...)

 


Ön gyorsabban szeretne sikeresebb lenni? Mert Ön cégvezető, és egy sima, havonta megjelenő jogi tájékoztató  e-hírlevélnél sokkal jobban érdekli egy intenzív, 48 napos e-mail tanfolyam, amely 3-5 naponként érkező 12 leckében megtanítja, hogy mire figyeljen bármilyen szerződés megkötésekor és aláírásakor (legyen az akár adásvételi, akár kölcsönszerződés, ajándékozás vagy céges tagi kölcsön, netán bérleti szerződés) akkor inkább klikkeljen tovább ide (és hallgassa meg dr.Németh Gabriella videoüzenetét a jó céges szerződésekről):

Ha Ön nem cégtulajdonos, nem is cégvezető, akkor olvassa a havonta változatos jogi témákat, válassza a Jogi Navigátor (R)-t! A havi publikációkban adott konkrét ötletekkel és tippekkel legyen gazdagabb már ma (hiszen a feliratkozáskor vezető ügyvédünk írásait ismerheti meg azonnal.)

 Ingatlanügyek, Szerződések, Fellebbezés, Cégjogi tippek, Gazdasági perek, Társasház a Jogi Navigátor(R)-ban, hónapról hónapra. 

 

- 2011. októberi publikáció: Mire megyünk vele, ha csak egy zsebszerződésünk van? És mire jó a szindikátusi szerződés?...
 
- 2011. novemberben erről írtunk: adójogi változások 2012-ben, Ügyvédi praktikák az adóbarát  szerződésekhez... + egy újabb ügyvédvivcc.
 ...
- 2012. január: megbízási szerződés a közös képviselővel a társasházban. 
 
- 2012. februári Jogi Navigátor(R) tartalma: 4+1 ökör hiba az ingatlan adásvételi szerződéseknél,Mi az az energetikai tanúsítvány, amely nélkül ne vegyen lakást 2012-ben?
 
- márciusi előzetes: Érdemes-e a fellebbezéssel egyedül kísérletezni? Vezető ügyvédünk előadása: Tények és tévhitek az öröklési és a házassági vagyonjogban címmel hol lesz hallható? 
 
- 2012. április: Behajtás, fizetési felszólítás - azu áprilisi  hírelvélben benne van a jól használható recept a hatásos felszólításhoz.
- 2012. májusban:  Változó törvények, új rendeletek, új Munka törvénykönyve... és  vajon miért fontos az Ön egyedi ügyében is, hogy hogyan változik a jogszabályok szövege?
- 2012. júniusban: tulajdoni lap figyelés, mi is ez? no és lerántjuk a leplet néhány öröklési és házassági vagyonjogi tévhitről is.
 
- 2012. július, augusztusban: minden, amit az üzletrész adásvételről tudni illik, és kívánságkosár - kérdések, válaszok!
 
- 2012. szeptember: Hogyan vesz lakást Szeleburdi család, és hogyan vett házat az ügyvéd... Te hogyan csinálnád? Tippek az adásvételhez!
 
- 2012. november  - Hogyan hajtsa be a tartozásokat, és hogyan zárják hatékonyan az évet a cégvezetők (év végi kapkodás nélkül!)
 
- 2013. áprilisi szakértői írásunk: Jogok a neten,  hol van az internet és a személyes jogok határa?
 
...behajtási tippek, cégalapítási tudnivalók, alapítványi kérdések, szerződésfelmondási ötletek...stb...
 
... és jön 2013, 2014  stb. stb. és egyre érdekesebbnél érdekesebb témákat küldünk olvasóinknak, azóta is, hónapról-hónapra.
Ön a Jogi Navigátor(R)-ban csak olyan tippeket és magyarázatokat olvashat:
   amelyek különlegesek, amelyet más ügyvédtől nem kaphat kézhet,
amelyet személyesen Önnek fogalmazunk, mindig közérthetően, 
melyben vezető ügyédünk pontosan elmondja azt is, hogy a jogi tippeket hogyan tudja hasznosítani a saját életében már honaptól,
és amelytől erősebb és hitelesebb lesz az Ön élete, cége, szerződései.
 

 

Ha szívesen olvasott volna már korábban is szellemes és közérthető ügyvédi tippeket, akkor most már tényleg ne maradjon le. Kérje máris itt:

 

Azonnali bejelentkezés a drnemethLAW.hu Jogi Oktató Rendszerébe

Adataimat kizárólag abból a célból adom meg - önkéntesen -, hogy a drnemethLAW.hu igényes közönségének tagja lehessek, és mielőbb, akár egyedül is tájékozódhassak a jog világában. Kérem a JOGI NAVIGÁTOR(R)-t:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Bejelentkezését követően már azonnal kap egy részletes tájékoztatót tőlünk.
 
Kérjük figyeljen arra, hogy a megadott e-mailcím valódi, működő és Ön által rendszeresen olvasott e-mail legyen, és ne legyen beállítva automatikus válaszra sem, mert ezek a körülmények mind nehezítik, hogy Ön időben megkaphassa legfrissebb Jogi Navigátor(R)-t.   
 
Cégvezető, cégtulajdonos is vagyok, inkább mégis adíjmentes intenzív e-mailtanfolyam érdekelne. Mit is olvastam arról az előbb? KLIKK vissza az előbbi részletekért.
 
Természetesen az Ön adatait a legfrissebb hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeljük, kizárólag az itt történő önkéntes jelentkezése alapján, csakis abból a célból, hogy Önnek havonta elküldjük az Ön életéhez szükséges hasznos jogi információkat, melyeket Ön kér, és Ön bármikor törölheti magát adatbázisunkból egy egyszerű leiratkozó linkre történő kattintással. Spamat sosem küldünk, az adatait sosem adjuk át partnereinknek, és ebben is az ügyvédi titoktartás alapelveit alkalmazzuk, hogy Ön nálunk mindig biztonságban legyen! Ezt az adatkezelést már az illetékes hatóságnál is regisztrációba vették, tehát az Ön adatait csakis jogilag védetten kezeljük. Hívja irodánkat telefonon, ha a regisztrációs számra kíváncsi (06 (1) 225 3041 - munkaidőben
 
FENNTARTJUK A  JOGOT ahhoz, hogy a be nem azonosítható vagy név nélküli bejelentkezőket saját hatáskörben bármikor, külön értesítés nélkül töröljük a rendszerből. Ennek tudomásul vételét köszönjük.
 

Ha ez az oldal Ön szerint barátjának, cégtársának, ismerősének is hasznos lehet, küldje el neki is ennek az oldalnak a linkjét!

És hiteles személyként Ön is javasolja neki, hogy kérje a házhoz jövő, közérthető és díjmentes jogi tanácsokat, mert így akár még piaci előnyre is szert tehet vállalkozásában.
 
ÖN CÉGVEZETŐ? A 48 napos díjmentes szerződésíró e-mail tanfolyamunkat ismeri?
 
Hiszen csak megbízható és megnyugtató, ügyvédi felelősségbiztosítással is védett forrásból tájékozódik Ön is! Gratulálunk, ha Önt máris a Jogi Navigátor(R) olvasói között üdvözölhetjük!
 
(A Jogi Navigátor(R) a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda és a szerző ügyvédek kizárólagos szellemi terméke és az iroda végjegyoltalma alatt áll, annak részben vagy egészben történtő másolása, engedély nélküli közzététele, változtatás nélküli átvétele, saját szellemi műként történő felhasználása előzetes írásbeli engedélyünk nélkül  polgári jogi kártérítést és a honlapon kikötött kötbér megfizetését vonja maga után!)
 
"Azért dolgozunk nap mint nap, hogy  a jogszabályok közérthető, gyakorlatias és igényes alkalmazását segítsük és terjesszük minden hozzánk forduló személy, gazdasági társaság vagy egyéb szervezet számára."
 

FIGYELEM!  

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel.   

Tisztelt Dr. Németh Gabriella!

 

Egy jogi problémával (ügyvédi letéttel) kapcsolatban kerestem információt

interneten, a szerencsémnek (és az Önök honlapja kedvező beállításainak)

köszönhetően jutottam el az Ön által alapított ügyvédi iroda honlapjára.

 

Először is gratulálni szeretnék a meglepően érthető, konkrét, ugyanakkor

magas szakmai színvonalat képviselő honlaphoz. 1996 óta dolgozom

szakfordítóként és tolmácsként, bíróságokon is, bár az utóbbi időben már

nem ez a munkám, de sok jogászt megismertem, és el szeretném mondani,

élmény volt az Önök honlapján keresgélni. Az erre szánt időm többszörösét

töltöttem a honlapjukon.
(Sz.F.Debrecen)


Ügyvédi irodánkat dr.Németh Gabriella alapította.
 
Az alapító ügyvéd bemutatkozását itt olvashatja. 


Online jogi tudnivalók.

√ adatkezelés,

√  szerzői jogsértések,

√  weboldal másolás,

√  NAIH bejelentés,

√  kötbérkikötés,

√ ÁSZF.

 

ÉRDEKEL. ITT TOVÁBB OLVASOK.

 FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!JAVASLATUNK:
 
Térjen vissza on-line irodánkban, ha ismét jogi problémája adódik. Mindig hiteles ügyvédi forrásból szerezzen jogi információkat.
 
MOST tegye a kedvenc könyvjelzői közé ezt az oldalat.
 

Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight