|

Főoldal > >


 Szakértői kompetenciánk

 Több  évtizedes felügyeleti és bizonyított vezetői   tapasztalat (különböző szervezeti vezetői pozíciókban);
 
Kiváló kommunikációs készség személyes, írásbeli vagy prezentációs eseményeken, projektmenedzsment tapasztalattal;
 
Stratégiai szemlélet, hosszú távú építkező attitűd, asszertív kommunikáció.
 
Tudományos igényesség, komplexitás és felsőoktatási tapasztalat, együtt: a rendszerezett tudás élvezetes átadásának képessége.
 
Több mint 8 év szervezeti akadémia működtetésével végrehajtott változásmenedzsment és vállalatirányítási tapasztalat (2015 - 2024: OFFI Akadémia, 140+ munkavállaló, 500+ beszállító, országosan 20+ irodahálózat);
 
Stabil, több évtizedes jogi tudás, ebből adódó erős kockázatkezelési szemlélet.  


A jól teljesítő szervezet:

 "olyan vállalkozás, amely hosszabb idő elteltével is folyamatosan kimagasló eredményeket produkál, az alkalmazottak legnagyobb megelégedése és elkötelezettsége mellett."

(Ken Blanchard: Vezetés magasabb szinten. Eredményesség emberközpontú módszerekkel, HVG könyvek, 2010. 29.old)

 

Bővebben ITT. A szervezeti akadémia*:

 a cég, intézmény fejlődését elősegítő saját szervezetfejlesztési és képzési szisztéma. Külső és belső érintetteknek is nyújthat fejlődési lehetőséget. Célja a szervezetfejlesztés a munkatársak, az ügyfelek és a beszállítók  tudásának frissen tartásával. Saját szervezetre szabva érdemes kialakítani és multifunkcionális szervezeti eszközként hasznosítható a vállalkozás elavulásának megakadályozására. 

 

(*dr. Németh Gabriella  PhD definíciója)


Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight