|

Főoldal > Sajtómegjelenéseink anno...


 Jogi előadások, interjúk, publikációk és szakmai konferenciák, ahol találkozott jogászainkkal (még 2014 előtt):

Dr. Németh Gabriella  sok nagy érdeklődésre számot tartó jogi és üzleti képzésen adott elő, ahol:

 

- humoros, barátságos stílusban kellett jogi tabu témákról beszélni, és

 

- azonnal hasznosítható jogi tippekre volt szükség.


Megjelenéseink, szakértői szerepléseink: 

 Kérjük ne feledje, hogy ügyvédi irodánk tevékenysége jelenleg szünetel. Alapító jogászunk azonban ma is tart képzéseket, előadásokat, ehhez hasonló témákban:  

 

 
ADÓNAVIGÁTOR: A könyvelők és könyvvizsgálók körében elismert szaktekintély és felnőttképző központ az Adónavigátor és az Irányadó Magazin.
A 2014-től hatályos új Polgári törvénykönyv változásairól egész napos képzést tartottunk könyvelőknek. 
***

 

 

 

 

ÜGYVÉDMARKETING Konferencia a Jogi Fórum szervezésében: dr.Németh Gabriella gyakorlati tapasztalatait osztotta meg az ügyvédekkel és az ügyvédi kamara képviselőjével (2014 május)

 ***

 

 

Piac&Profit  konferencia az új Ptk okozta félelmekről: Az ügyvezetői tévedés ára.  Alapító jogászunk konkrét szerződésmódosítási ötleteket mutatott a felelősség csökkentésére. (2014. május és szeptember)
 ***
 
HASZON MAGAZIN: 2014. májusában jelent meg  dr.Németh Gabriella aktuális összefoglaló cikke az új Ptk. szerinti öröklési szabályokról. 
 
A képen látható lapszámban 2013. novemberében dr.Németh Gabriella lerántja a leplet az utódlással kapcsolatos jogi tévhitekről. Ön már olvasta?
***
ÜGYVÉDVILÁG: Az Ügyvédvilágban dr.Németh Gabriella elmesélte, milyen jövő-víziót követ munkája során, és szerinte hogyan tud egy ügyvéd etikusan jelen lenni az interneten, a közösségi médiában.
***

HASZON AKADÉMIA: 2011. óta számos konferencián adunk elő, kiemelt partnerünk volt a Haszon Akadémia, a kisvállakozások cégvezetőinek "önképző" műhelye. Ha jogi témák előkerülnek, és kell egy hiteles, akár humoros ügyvédi nézőpont is a témához, mi is febukkanunk...
***
 
 

 
SALES AKADÉMIA: A Sales-Akadémia szakértői Bloginterjúját még mindig olvashatja itt. (...a kötelező cégjogi bejelentésekről.) 
***

KÖZLÖNYKIADÓ: A Magyar Hivatalos Közlönykiadó kérte fel anno vezető ügyvédünkat arra, hogy írja meg a Társasházi Törvény érthető Kommentárját a nagyközönség számára (már 2006-ban).
***
 
MARKETING NAVIGÁTOR: A Marketing Navigátor Magazinban - ez a marketingesek irányadó lapja -  2012. óta írtunk a hatásos és profi felszólításról, a jó kötbérkikötésről a honlapmásolók ellen, és egyéb hasznos jogi témákról.
***
 
Ha érdekfeszítő jogi témájú előadáshoz keresne jogi szakértőt, aki jó stílusban és közérthetően beszéljen fontos üzleti jogi, online jogi vagy adatkezelési jogi témákról, írjon irodánk alapítójának: office@drnemethlaw.hu
 
 

FIGYELEM!

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!FIGYELEM!  

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel. FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!


Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight