|

Főoldal > CÉGVEZETŐKNEK > TARTOZÁSBEHAJTÁS, Számlabehajtás


 Kintlévősége van? Tartoznak a számlával? Fizetési felszólításai nem vezettek még eredményre? Hogyan írjon jó felszólítást?

Ön már mindent megtett azért, hogy tartozásait, kintlévőségeit visszaszerezze és ismét használja pénzét?

 

Tudja Ön? Minden elvesztegetett nap, hét bonyolítani fogja a számlabehajtást.

 

Ügyvédi irodánknak nincs kintlévősége. Minden megbízónk kifizeti számláinkat. Érdekli, hogyan csináljuk?

 

RÓLUNK MONDTÁK: "Azért hívtuk fel Önöket, mert Önöknek volt a legszimpatikusabb a honlapja és éreztük, hogy segíteni fognak."

(P.né, Érd, 2011.10.18-án) Köszönjük!Szerintünk kezdjen a gyors fizetési meghagyással, már ma!

Erről bővebben és részletesen legújabb írásunkban ITT olvashat, a SPECIÁLIS ŰRLAP kitöltésével pedig el is indíthatja az ügyvédi megbízást a behajtáshoz. 

 

Ha még dilemmázna, 2 Egyszerű Ötletünk máris van ahhoz, hogyan motiválja magát a kintlévőségei visszaszerzésére: 

1) Gyűjtse össze a tartozás-állományt tanúsító valamennyi okiratot (aláírt szerződés, teljesítésigazolás, számla, felszólítások, főkönyvi kivonat, egyenlegek) és nézze át, kövesse valamennyit. Ezek nélkülözhetetlenek a számla behajtásához, enélkül mi sem tudunk majd sikeresen dolgozni.

 

2.) Azonnal gondolja végig: mi mindent tudna kezdeni azzal a pénzzel,

amit még nem szerzett vissza? Hmm... mire várt eddig?

 

Már néhány százezer forintot is biztosan el tudna költeni valamely aktuális személyes képzésre, egy új marketingkampányra, mellyel bevételt termelhetne, vagy éppen egy új irodai eszközkorszerűsítésre. De nincs meg ez a pénz, ugye? Ha pedig ennél is több, több millió forint a kintlévőség, nem is értjük, mire vár még!? Jó reggelt! Ébresztő! Itt az ideje, hogy változtasson.

 

Máris kezdjen bele a tartozás, kintlévőség, számla behajtásába.

 

Rólunk mondták: "TISZTELT ÜGYVÉDNŐ!!!
 ÖNNEK KÖSZÖNHETŐ HOGY 1 ÉV KINTLÉVŐSÉGET MEGKAPUNK!
TEGNAP ESTE MÁR MEGÉRKEZETT AZ EGYIK SZÁMLA AMI A NAGYOBB ÖSSZEG!!!
NEM IS TUDOM MIT MONDJAK, EMELEM KALAPOM ÖN ELŐTT!
A TOVÁBBI LÉPÉSEKRŐL KÉREM INFORMÁLJON!!!! TISZTELETTEL: (T.I. 2012. október) /Ügyfelünk örömében csupa nagy betűvel írva küldte nekünk ezt a köszönő e-mailt, ezen direkt nem változtattunk :) /

 

Megnyugtató Megoldások Garanciánk biztosítja majd: jogi segítséggel sokkal hatékonyabb lesz, mint eddig, egyedül. Ráadásul az adós is látja majd: Önt támogatják az ügyvédek, nyilvántartjuk a határidőket, a kamatokat, így nehezebb küzdelemre számíthat a továbbiakban az adós cég vagy személy...

 

Ha az eljárást a kezdetektől ügyvédi irodával végezteti, precíz jogi segítséggel, hiteles szakmai tudás birtokában jár el már az első felszólítás elküldésétől kezdve... Hiszen a vitában, perben is végü egy jogász - a bíró - dönt majd, igaz? 

 

Hogyan kezdje tehát a pénz visszaszerzését? Íme  3 +1 Hasznot Hozó Ügyvédi Tanács a tartozás és a számla behajtásához, sőt: a megelőzéshez!

 

1. Ha az adós késik a fizetéssel, mert lejárt a szerződéses fizetési határidő:

...rögtön a lejárt fizetési határidő után küldjönk egy utolsó, szakszerű, határozott fizetési felszólítást.Ez arról szóljon, amiről kell, tartalmazzon határozott utasítást, és határidőt is.

 

TIPP ÖNNEK:
Ne hagyja, hogy sok idő teljen el a fizetési határidő lejárta és az első felszólítás között! Ebben a felszólításban utalni kell arra, hogy a tartozás behajtása során felmerülő költségek az adóst terhelik majd, ha nem fizet. Segítünk a felszólítás megfogalmazásában is. Tel: 06 (1) 225 3041.

 

Néha egy kis 'telefonos üldözés' sem árt, sok adós nem szereti, ha naponta felhívjuk, és követeljük a fizetést, ráadásul mindezt udvariasan és megfelelő okiratokkal a kezünkben tesszük. Erre ugyanis nincs mit mondani. Ha ügyvédként járunk el, ezt szinte mindig alkalmazzuk.

 

Ha az eljárást a kezdetektől ügyvédi irodával végezteti, precíz jogi segítséggel, hiteles szakmai tudás birtokában jár el már az első felszólítás elküldésétől kezdve... Hiszen a vitában, perben is végü egy jogász - a bíró - dönt majd, igaz? 

 

Ha máris lépne, és érdekli a gyors behajtás, fizetési meghagyással, olvasson tovább itt legújabb ajánlatunkhoz.

 

2. Amennyiben az adós akar, de csak részletekben tudna fizetni, kössön vele rövid szerződést a részletfizetésről - ez a részletfizetési megállapodás:

...de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen részletfizetési megállapodást kötünk, hiszen

 

1) egy közjegyzői tartozás elismerő nyilatkozattal biztosított megállapodás végrehajthatósága és biztonsága sokkal erősebb jogi következményekkel bír,  mint egy, a felek által otthon megírt pontatlan emlékeztetőé,

 

2) ha nem akar még a közjegyzőre költeni, akár már egy ügyvéd által ellenjegyzett teljes bizonyító erejű magánokirat is hasznos lesz.

 

Ebben kössön ki biztosítékot is a teljesítésre, hogy legyen valami hatásos eszköz is a kezében (kezesség, zálogtárgy, ügyvédi letéti részletfizetés). Biztosíték lehet egy végrehajtható nyilatkozat, egy ingatlan, egy cégüzletrész vagy egy autó is.

 

Fizetési meghagyás, per vagy felszámolás? 

A tartozás behajtása, a követelés visszaszerzése, a számla behajtása céljából per, fizetési meghagyás vagy akár az adós cég felszámolása is kezdeményezhető.

 

És gondolta volna, hogy a fizetési meghagyásos eljárás külföldön és nálunk is már bevált szokás? Mind a magánszemélyek, mind a cégek a lejárt fizetési határidő, és a fizetési felszólítás után automatikusan nyújtják be a fizetési meghagyást, hogy mielőbb megkapják pénzüket és ezzel is megakadályozzák a lánctartozások kialakulását.

 

A fizetési meghagyásról bővebben itt tájékozódhat, Klikkeljen ide az ajánlathoz és a részletes díjakhoz (Mibe kerül ez nekem?).

 

Ezek részletes szabályait mindig az eljárás indításának napján hatályos jogszabályok mondják meg. 

 

Gyors ügyvédi megoldásainkban dr. Barna Magdolna ügyvédnő segít majd az Ön vállalkozásának is: Tel. munkaidőben: 06 (1) 225 3041.


+1 Ügyvédi Jó Tanács: ha konkrétan tudja, hogy adósának van vagyona, semmiképpen ne habozzon: Indítsa el a fizetési meghagyást most! Hívjon: 06 (1) 225 3041. 

Nemcsak az adós adatainak, vagyonelemeinek pontos megadásával tudja majd elősegíteni a sikeres  behajtást és a közjegyzői, vagy a bírósági eljárást, hanem a végrehajtóval való személyes konzultáció és a fizetési határidők megfelelő nyilvántartása is hatékonnyá teszi a tartozás, a számla sikeres behajtását, a mi ügyvédi tapasztalataink szerint.
 
 
A fizetési meghagyás pedig rendkívül hatékony behajtási eljárás: stabil közjegyzői kapcsolataink segítenek bennünket abban, hogy hibátlan iratokkal és gyorsan érjünk el eredményt Önnek.
 
Ha az adós nem ad be ellentmondást, akkor a jogerős fizetési meghagyással azonnali végrehajtási eljárást indíthatunk az adós ismert vagyontárgyára: házára, lakására, nagy értékű autójára, melyről tehát pontosan tudja Ön is, hogy az adós nevén van vagy...

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT ÉS KEZDJE EL A BEHAJTÁST. 

KLIKKELEK A BEHAJTÁSI ŰRLAPHOZ.


Szerintünk 4+1 konkrét előnye is van annak, ha a fizetési vitákban, a perekben, a tartozásbehajtás során ügyvéddel jár el:

 1.    Tapasztalataink szerint a profi kapcsolatfelvétel minden ügyben csak elősegíti az adós és a hitelező sikeres és korrekt kommunikációját és az ügyvédi behajtást is. Ez egyértelmű ügyvédi tapasztalatunk 1996 óta.

 

2.    Tapasztalataink szerint a szakszerűen és precízen megírt felszólítások, egyezségek mindig a vita peren kívüli rendezését segítik elő adós és hitelező között. 

 

3.  Ha az eljárást már a kezdetektől szakértő ügyvédi irodával végezteti, precíz jogi segítséggel, hiteles szakmai tudás birtokában jár el már az első felszólítás elküldésétől kezdve és teljesen lecsökkenti a hibázási lehetőségeket. Hiszen a vitában, perben is végül egy jogász - a bíró - dönt majd, igaz? 

 

4.   Tapasztatalaink szerint a stabil jogi képviselői jelenlét láttatja minden fél számára azt, hogy komoly a szándék az ügy elintézésére, a tartozás behajtására, tehát nem érdemes amatőr taktikákkal próbálkozni. Higgye el nekünk, hiszen ezt érezzük, amikor az adósokat hívogatjuk ügyfeleink helyett.

 

+1. Ha pedig a fizetési vitából mégis per vagy felszámolás lesz,  csak előny lehet, hogy a megbízott ügyvéd már az ügy kezdetétől (akár a fizetési felszólítás megküldésénél is már) jelen volt és ismer minden részletet, melyet az új jogi képviselőnek az elejétől újra el kellene mondani.

 

Ha írásban kérdezne, ITT töltse ki az űrlapot!

 

Tudja: nincs rossz kérdés! Csak túl későn feltett kérdés van...
 


Most éppen nincs kérdése? Akkor is maradjon velünk. Minden hónapban házhoz jönnek majd ügyvédi tippjeink nemcsak a behajtáshoz, de a szerződéskötéshez vagy éppen más hasznos jogi témákhoz. Ez  a Jogi Navigátor(R). Olvassa el, miért volna ez hasznos Önnek, az ön cégének is. ITT!

 

Hasznos Önnek ez az oldal? Akkor mentse el, nyomtassa ki, és tegye a fontos iratai közé. Így később is hamar elér bennünket.

 

  "Azért dolgozunk nap mint nap, hogy  a jogszabályok közérthető, gyakorlatias és igényes alkalmazását segítsük és terjesszük minden hozzánk forduló személy,

gazdasági társaság vagy egyéb szervezet számára."

 


FIGYELEM!  

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel.   

Tisztelt Dr. Németh Gabriella!

 

Egy jogi problémával (ügyvédi letéttel) kapcsolatban kerestem információt

interneten, a szerencsémnek (és az Önök honlapja kedvező beállításainak)

köszönhetően jutottam el az Ön által alapított ügyvédi iroda honlapjára.

 

Először is gratulálni szeretnék a meglepően érthető, konkrét, ugyanakkor

magas szakmai színvonalat képviselő honlaphoz. 1996 óta dolgozom

szakfordítóként és tolmácsként, bíróságokon is, bár az utóbbi időben már

nem ez a munkám, de sok jogászt megismertem, és el szeretném mondani,

élmény volt az Önök honlapján keresgélni. Az erre szánt időm többszörösét

töltöttem a honlapjukon.
(Sz.F.Debrecen)


Ügyvédi irodánkat dr.Németh Gabriella alapította.
 
Az alapító ügyvéd bemutatkozását itt olvashatja. 


Online jogi tudnivalók.

√ adatkezelés,

√  szerzői jogsértések,

√  weboldal másolás,

√  NAIH bejelentés,

√  kötbérkikötés,

√ ÁSZF.

 

ÉRDEKEL. ITT TOVÁBB OLVASOK.

 FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!JAVASLATUNK:
 
Térjen vissza on-line irodánkban, ha ismét jogi problémája adódik. Mindig hiteles ügyvédi forrásból szerezzen jogi információkat.
 
MOST tegye a kedvenc könyvjelzői közé ezt az oldalat.
 

Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight