|

Főoldal > >


 


SIKERES CÉG - ERŐS ügyvéd. HATÉKONY EREDMÉNYEK - gyors ügyvéddel. Alaposan válasszon cégjogászt.

Jogi tanács közérthetően, mindig szakzsargon nélkül. Mérhető  Óradíj Garancia cégtulajdonosoknak, Tulajdonjog Bejegyzési

Garancia ingatlan vásárlóknak. Ön szerint milyen a jó ügyvéd?  Mondja el nekünk:  itt.

Bővebben...

Ön szerint milyen egy jó ügyvéd? Ön mennyit fizetne egy ügyért? Ön hogyan választ ügyvédet?

Kedves Honlap Látogató!

 

Nagyon kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére, általában az ügyvédekkel, az ügyvédi szakmával kapcsolatban.

 

Kérjük, ha van 2-3 perce, válaszoljon ezekre a kérdéseinkre, így mi is megtudjuk azt, amit nem tudhatunk:


                      ÖN MIT GONDOL AZ ÜGYVÉDEKRŐL? 

Bővebben...

Jogi előadások, interjúk, publikációk és szakmai konferenciák, ahol találkozott jogászainkkal (még 2014 előtt):

Dr. Németh Gabriella  sok nagy érdeklődésre számot tartó jogi és üzleti képzésen adott elő, ahol:

 

- humoros, barátságos stílusban kellett jogi tabu témákról beszélni, és

 

- azonnal hasznosítható jogi tippekre volt szükség.

Bővebben...

Tisztelt Érdeklődő!

Bővebben...

Adásvételt tervez vagy bérbeadná lakását? Ingatlanvitája van? Társasházi közös képviselőként sok a gondja? Válasszon azonnali ügyvédi tanácsot, klikkeljen a cikkekre lent:

Bővebben...

Az ügyvédi iroda tevékenysége szünetel. A helyettes ügyvédi iroda elérhetőségei a következők:


Bővebben...

Céget vezetek, ingatlanom van. Mikor járhatok el ügyvéd nélkül? Milyen ügyvédi irodák és munkadíjak vannak? Ingatlan ügyemben kihez forduljak?

Ön még mindig egyedül stresszel, vagy már másra bízza a "nemszeretem" ügyeket?

 

Nem kér több meglepetés ügyvédi számlát? Inkább előre akarja tudni, mikor mennyi ügyvédi díjat kell fizetni a jogi tanácsért?

És mit tudjon egy kiváló jogi képviselő?  

 

Bővebben...


FIGYELEM!

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!FIGYELEM!  

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel. FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!


Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight