Hány alapító alapíthat alapítványt? Rokonok lehetnek-e a kuratóriumban? Ki minősül közeli hozzátartozónak? Alapító lehet-e kuratóriumi tag? Mikortól kaphatjuk meg az 1%-ot az adókból?

Egy saját alapítvány létrehozásának szerintünk

6 fontos lépése van.


Az alapítvány alapítása, az alapítvány létrehozása

felelősséggel jár.

 

Tájékozódjon az alapítvány alapításában

jártas ügyvédünknél. 

Bővebben...

Hogyan kezdje az alapítvány alapítását? Mit kérdezzen a személyes megbeszélésen? Hogyan működjön együtt saját ügyvédjével ?

Az alapítvány alapításának tudnivalóit már ezek szerint Ön alaposan végig olvasta.

 

Engedje meg ezért , hogy az alábbiakban további konkrét javaslatot tegyünk Önnek arra vonatkozóan, hogy ténylegesen hogyan is kezdjen bele a teendőkbe és mik a hibátlan alapítás sikerének zálogai, szerintünk.

 

HIHETETLEN, DE: az alapítás folyamatának végén Ön megérzi majd, hogy Önnek saját ügyvédje lett, aki a jövőben is segít majd a mindennapokban eligazodni a pénzügyi és jogi információk rengetegében.

 

 

Bővebben...

Taposóaknák, melyeken minden honlapböngésző lépdel, melyeket ügyvédek helyeznek el a honlapokon... A profi jogi szöveg még pénzt is termel a honlapon (miközben másolják...) Önnek milyen van?

A honlapját gátlástalanul másolók mekkora kötbért fizetnek  Önnek?

 

Csak a behajtható és érvényes honlap kötbérkikötések  nyújtanak valódi jogi segítséget, ugye tudja? 

 

A hírlevelezést be kell jelenteni  a hatósághoz vagy a feliratkozók nem minősülnek ügyfélnek? Önnek mit meséltek erről? És mennyi az adatkezelési bírság?

 

 

 

Bővebben...

Ez a weboldal a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda (H-1126 Budapest, Böszörményi út 13-15.) szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, oldalanként 300 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről.
A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight