|

Főoldal > > Hasznos linkgyűjtemény a cégemnek.


 Hasznos linkgyűjtemény cége számára: E-mailtanfolyam a szerződésíráshoz, tippek a behajtásokhoz, jogi iránytű a cégjogi szabályok közt, sok hasznos tipp a céges ügyek intézéséhez... 

Kedves Cégvezető, Cégtulajdonos!

Köszönjük, hogy itt böngészik on-line ügyvédi irodánkban (még az is lehet, hogy már korábban  letöltötte a cégjogi változásokról szóló összeállításunkat is)! 

Köszönjük bizalmát, jól döntött, hogy ügyvédi irodánk tudásanyagainak segítségével működteti vállalkozását egész évben bírságmentesen,  a jogszabályoknak megfelelően, és így ér el üzleti sikereket, és így előzi meg a konkurenciát. Csak így tovább!

Ezt a hasznos linkgyűjteményt az Ön cégének készítettük el munkatársaimmal, azért, hogy sikeresen valósítsa meg ezt az üzleti évet is kis- vagy középvállalkozásával.

 

    - Milyen a hatásos felszólítás?

 

 - Kéne egy hasznos e-mailtanfolyam is a céges szerződések írásához!

 

    - Egy jogi iránytű jó lenne, amely tényleg mindig irányt mutat a jog dzsungelében, ráadásul érthetően!

 

  - Elkél a hasznos tanács a behajtásokhoz, a partnereink előzetes ellenőrzéséhez...

 

Kérem, ne feledje, hogy minden cikk,  tudás, információ, amit itt olvashat, on-line ügyvédi irodánk és ügyvédeink szerzői jogai képezi. Szívesen segítjük a cégét is, ha meghív bennünket előadni vagy kér egy személyre szabott véleményt valamilyen problémáról, de kérjük, ne másolja és osztogassa anyagainkat barátainak a hozzájárulásounk, és/vagy a cégünk logója, grafikai arculai elemei nélkül. Inkább ajánlja nekik is, hogy nézzenek be ide, on-line ügyvédi irodánkba.

 

Köszönjük, hogy így Ön is védi szerzői jogainkat és csak saját célra használja és menti el a jogi információkat erről az oldalról. (Így biztosan mentesül az oldalunkon kikötött kötbérek alól is, melyre itt is felhívjuk figyelmét.)

 


Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatjuk, hogy az ügyvédi kamara ránk is vonatkozó, hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon nem tartható fenn vendégkönyv, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen ajánlást sem olvashat rólunk. Köszönjük ennek tudomásul vételét. (az ügyvédek)


 

 MOST LETÖLTÖM A HASZNOS LINKGYŰJTEMÉNYT A CÉGEM SZÁMÁRA, MOST, ITT.

 


CÉGES ÜGYVÉDI SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégtulajdonosok és cégvezetők számára ügyvédi irodánk vállalja folyamatosan az alábbi jogi segítségnyújtást:

 

- Mérhető Óradíj Garanciával nyújtott havi díjas képviselet, akár 3 hónapos, bázis tudást erősítő biztonság csomagban, elérhető díjakon,

 

- egyszerűsített, gyors cégalapítást,

 

- precíz és jól átgondolt cégmódosításokat, melyeknek adó, pénzügyi tervezésében is segítünk,

 

- biztonságos céges szerződéseket,

 

- alacsony díjakkal vállaljuk követelések behajtását, de még a kintlévőségek megelőzésében is segítünk,

 

- valamint a cégek mint munkaadók oldalán munkajogi tanácsadást és képviseletet nyújtunk, hogy a dolgozók felé biztonságos és felmondási károk nélküli kapcsolat valósuljon meg.


MOST LETÖLTÖM A HASZNOS LINKGYŰJTEMÉNYT A CÉGEM SZÁMÁRA, MOST, ITT.

Gratulálunk, jól döntött! Biztonságos szerződéseket és sikeres vállalkozást kívánunk  Önnek  és munkatársainak !

 

(dr.Németh Gabriella, az ügyvbédi iroda alapítója)

 

Részlet ügyvédi hitvallásunkból: "Célunk: hogy segítségünkkel a jog ne csak egy szakzsargontól hemzsegő távoli és idegen szakmai világ legyen azoknak, akikről szól, hanem mindenkinek megmutassuk, hogy a jog a saját életéhez szükséges mindazon szabályok rendszere, amely a támogató ügyvédi munka igénybe vételével segít a tulajdonos, a cég, a család számára legmegnyugtatóbb és legbiztonságosabb magánéleti és üzleti megoldások tervezésében és konkrét kialakításában.

Küldetésünk: hogy a XXI. század felgyorsult jogi kihívásai közepette is csakis hatékony, megnyugtatóan biztonságos, megértő, és a céget, a családot erősítő ügyvédi megoldásokat adjunk a hozzánk fordulók számára..."


FIGYELEM!

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!FIGYELEM!  

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel. FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!


Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight