|

Főoldal > >


 


Hasznos linkgyűjtemény cége számára: E-mailtanfolyam a szerződésíráshoz, tippek a behajtásokhoz, jogi iránytű a cégjogi szabályok közt, sok hasznos tipp a céges ügyek intézéséhez...


Bővebben...

A személyes adatok kezelése, az adatvédelmi bírság veszélye január 1-től a cégvezetőknek fejfájást okozhat. Előzze meg a bírságot! Jelentse be adatkezelését.

Személyes adatokkal nap, mint nap találkozik, ugye? 

 

De vajon tudja-e: adatkezelőnek minősül –e a jogszabályok szerint? Ha igen, milyen plusz feladatai vannak ezzel kapcsolatban?

 

2012. január 01. napjától új adatvédelmi törvény lépett életbe.

 

Nem kell bejelenteni a munkavállalói, az egészségügyi (beteg) nyilvántartásokat. Viszont azonnal be kell jelenteni...

 

Bővebben...

Gyors behajtást akar? Elege van a hosszú, drága perekből? Íme a fizetési meghagyás menete, költségei az Ön cégének. TÖLTSE KI A BEHAJTÁSI ŰRLAPOT!

A fizetési meghagyásos behajtás előnyei Önnek: 

 

- ebben a közjegyzői eljárásban minimális költséggel kezdheti a behajtást;

 

- akár gyorsan jogerős ítéletté is válhat, ami azonnal végrehajtható lehet;

 

- okiratot sem kell csatolni az elején, így nem bonyolult, és kényelmes eljárás,

 

- precíz ügyvéddel, a lenti alapos űrlappal hibátlanul kezdheti el a behajtást!

 

 

Bővebben...


FIGYELEM!

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!FIGYELEM!  

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel. FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!


Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight