A mérhető ügyvédi díj mindig megtérül. Ez olyan kiadás Önnek, melyet hosszú távra, saját jogi biztonságába fektet. Cégjogász csomag, fixdíjas ügyvédi megbízás, meglepetések nélkül!

Mérhető Óradíj Garanciával adunk ajánlatot, így nincsenek kellemetlen meglepetések…

 

Ügyvédi számláink átláthatóak, előre tervezhetőek, nincsenek bujtatott költségek…

 

Fixdíj, havidíj, óradíj, sikerdíj: minden lehetséges, de csak kiszámíthatóan!


 Tájékoztatás! Kedves Honlaplátogató: Sajnos a ránk is vonatkozó hatályos ügyvédi kamarai szabályzatok egyelőre nem teszik lehetővé, hogy árainkat itt megosszuk Önnel. Mégis megpróbálunk iránymutatással szolgálni ügyvédi díjaink iránt, hiszen tudjuk, hogy Ön ezt elvárja. 

Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatjuk, hogy az ügyvédi kamara ránk is vonatkozó, hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon nem tartható fenn vendégkönyv sem, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen ajánlást sem olvashat rólunk. Köszönjük ennek tudomásul vételét. (az ügyvédek)

 

    Óradíj a legigazságosabb ügyvédi díj.

 

  A fixdíjak a legbiztonságosabban tervezhetőek. Itt bővebben.

 

  Cégjogász csomagok havidíja mindig előre tervezhető. Cégjogász csomagjainkról érdeklődjön irodánkban: 06/1/225 3041. A cégjogász havidíjas szerződéssel ugyanis az óradíjaknál sokkal kedvezőbb ügyvédi díjakon dolgoztathat bennünket, és állandó havi jogi támogatást kaphat tőlünk cégügyeihez.  

 

   Számláink átláthatóak, előre tervezhetőek. Erről bővebben itt olvashat.

 

   Mikor éri meg az átalánydíjat váasztani? Segítünk a döntésben. 

 

√  Hűségkedvezményeinkről, express szolgáltatásainkról is lentebb olvashat. Régi megbízóinknak ugyanis kedvezményesebb díjakon dolgozunk, a sürgős elvárásokat pedig felárral, de teljesítjük. 

 

1. / ÓRADÍJ - a legigazságosabb ügyvédi díj

Óradíjban történő megállapodás esetén ügyfeleinket előzetesen tájékoztatjuk a feladat elvégzéséhez szükséges időről. Az elvégzett munkákat megkezdett 0,25 óránként számoljuk. 

Az óradíj igazságos: ha dolgozunk, 'ketyeg' az óradíj, ha nem dolgozunk, nem kell fizetni. És Mérhető Óradíj Garanciánk biztosítja, hogy: ügyvédi díjaink korrektek, előre tervezhetőek és csak az elvégzett munka után járnak.

 
 
Tudta? Ha a honlapunkon át küldi be első kérdését, akkor az első konzultáció díját beszámítjuk a további munkadíjakban, így tehát Önnek az első tanácsadás teljesen díjmentes lesz. Kérdezek, az ügyvéd válaszol itt.

2./  FIXDÍJ - a legbiztonságosabb ügyvédi díj

Óradíjmentesen dolgozunk, azaz fixdíjat számítunk az alábbi ügyekben:

 

Ingatlan adásvételi ügyekben (0,5% - 3 % között, az ügyértéktől függően);

Tudta? Ingatlan adásvételi ügyekben Tulajdonjog Bejegyzési Garanciánk 100%-os ügyvédi munkadíj visszafizetési garanciát is jelent Önnek az ingatlan szerződés fix díjából.  Bővebben itt.

Cégalapításokban, egyéb cégeljárásokban (végelszámolás, átalakulás, kötelező cégjogi módosítások) nem alkalmazunk óradíjat;

 

  Alapítvány alapításakor soha nem számítunk előre nem kalkulálható óradíjakat, csakis fixösszegért vállaljuk el a szervezet megalapítását;

 

Fizetési meghagyásos behajtási ügyekben; (Behajtási tarifáinkat itt jobban megismerheti)

 

Fixdíjainkkal az ügyek tervezhetők, kis- és középvállalkozások, cégek részére is, és nem ismeri majd a "nem-tudom-a-végén-mennyi-lesz" kellemetlen érzését. 

Nagy értékű perekben ügyvédi munkadíjunk egy része a perérték meghatározott százalékában kerül megállapításra, és mindig fixdíjat számítunk fel az egyes tárgyalási napokon ellátott jogi képviselet után.  Hogyan pereskedjen hatékonyan? Bővebben itt olvasson.

 

Egyszerűbb szerződéses ügyekben is a fixdíjat alkalmazzuk;

 


Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatjuk, hogy az ügyvédi kamara ránk is vonatkozó, hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon nem tartható fenn vendégkönyv, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen ajánlást sem olvashat rólunk. Köszönjük ennek tudomásul vételét. (az ügyvédek)

 Kérdésem van, máris választok ügyvédet, aki válaszol.

 

 

 

HŰSÉGPROGRAMUNKBAN 

AJÁNLATUNK INGATLANÜGYEKHEZ:

 

Fixdíjas Ingatlan Adásvételi ügyekben jelenleg nemcsak Tulajdonjog Bejegyzési Garanciánk áll az Ön rendelkezésére, hanem  ha Ön visszatérő, tehát hűséges megbízónk, akkor a recepciónkon készpénzben megfizetett ügyvédi munkadíj összegéből Önnek  5%-ot (de legfeljebb 25e Ft-ot)  azonnal vissza is térítünk kedvezmény formájában, melyet a megadott határidőig nemcsak ingatlan ügyében, hanem bármilyen más jogi ügyének megoldásához is felhasználhat majd a tárgyév december 31-ig.

 

Hűségkedvezményeink keretében a Cégjogász csomagjainkban a listaárainknál sokkal kedvezőbb együttműködéseket is ajánlunk. 

Az express díjszabást sosem alkalmazzuk átalánydíjas megbízóinknál, ez is hűségprogramunk része.

 

3./ Cégjogász havidjak - a legkedvezőbb díjaink

Cégek,  önkormányzatok, családi vállalkozások vagy társasházak (vagy éppen állami költségvetési szervek) részére érdemes a havi díjas ügyvédi cégjogász szolgáltatást igénybe venni. Az ügyvédi átalány díj mindig tervezhető, minden hónapban ugyanannyi.

 

Ismerje meg cégjogász csomagjankat, melyeket kis vagy középvállalkozások, illetve cégcsoportok és más szervezetek részére dolgoztunk ki. Érdeklődjön irodánkban itt: tel: 06/1/225 3041 (munkaidőben). 
Mikor éri meg a havi átalánydíj a cégnek ?
 

Ha sok a kintlévőség, és folyamatosan tenni kell a pénzbehajtásért (de a munkatársak, tisztségviselők leterheltek és a sikerdíjas megbízottak pedig nem hatékonyak, mert kevés lenne a sikerdíj), végül a könyvekből is ki kéne vezettetni a bentragadt tartozásokat;

 

  Ha sokszor kell szerződést kötni, módosítani, felmondani a partnerekkel.  Vagy 'nem szeretem ügyek' vannak: vitatkozni kell, levelezni, jegyzőkönyvet felvenni, adósokat hajkurászni, határozatokat hozni. De e jogi szakkérdésekhez nem érthet a titkárság. A cégvezető pedig a saját dolgát szeretné intézni!;

 

Ha külföldi az anyacég, és most már elvárná az aktív németül vagy angolul is beszélő állandó ügyvédi jelenlétet (de tisztán óradíjas megbízásokban ez túl sok költséget okozna a cégnek);

 

  Ha elért a cég arra a növekedési szintre, hogy az ügyvezető úgy gondolja: egy nem túlzó havidíjat mindenképpen megér az állandó jogi biztonság és a nyugalom.

 

  Ha a társasháznak már gondot okoz, hogy a közös képviselet láthatóan nem csak a lakókat képviseli. És soka nem fizető tulajdonos, mindig van mit behajtani, átnézni. megírni!  Érdekelnek a cégjogász csomagok. Tel: 06/1/225 3041.
 
Társasházi ajánlatot szeretnék kérni itt.
 

4./ ELŐLEG - a bizalomért.

A megállapodott  ügyvédi díjainkból új megbízónktól mindig előleget kérünk az ügy megkezdésekor.

 

Ha Ön már régi, hűséges megbízónkká vált, soha többé nem kérünk előleget Öntől.

 

Az előleg előnye: megbízónk már az ügy legelejétől érezheti: mivel már fizetett előleget a szolgáltatásért, követelheti az eredményeket rajtunk. A megbízott ügyvéd azonnal a megbízás elkezdésére koncentrálhat, és elkezdheti a munkát. Így nem fordul elő, hogy új megbízónk arra vár, hogy elkezdjék az ügyét, az ügyvéd pedig nem lép semmit, mert nem fizettek még neki előleget. Ilyen félreértéseken már sok ügy bukott el (vagy el sem kezdődött...).

 

5./ SIKERDÍJ - csak ha meg van az eredmény is!

Ritkán, és csak hűséges megbízóink részére elvállalunk sikerdíjas megbízással ügyeket. A sikerdíj mértéke mindig egyedi, és függ az adott ügy kockázati szintjétől. Sikerdíjas ügyek esetén is mindig előre kérünk egy előleget, az ügy első és alapozó teendőinek fedezésre.


 

 

 

Milyen információkat tartalmaz a számla? Így nem éri  Önt meglepetés a fizetéskor:

  1. Ügyvédi Irodánk és az Ön (vagy cégének) alapvető adatait (név, székhely, adószám);
  2. A megállapodott és fizetendő ügyvédi munkadíj nettó összegét és az ezután fizetendő Áfa összegét;
  3. A közleményben az ügy rövid megnevezését is megtalálja, amelyben hozzánk fordult jogi tanácsért (esetleg az ügy száma, vagy az ingatlan adatai is ott lesznek);
  4. Fizetési határidőt kérünk, késedelmes fizetés esetén késedelmi kamatot kérünk, és erről tájékoztatjuk Önt;
  5. Az ügyben felmerült valamennyi költséget (illeték, postaköltség, tulajdoni lap vagy szakértők díja stb.), amely kizárólag az Ön ügyének ellátása érdekében merült fel;
  6. Egy udvarias kérést Önhöz, hogy a feltültetett fizetési határidőt tartsa be;
  7. És online irodánk nonstop elérhetőségei, így bármikor visszatérhet hozzánk!

ÁFA: Az ügyvédi tanácsadás munkadíját jelenleg 27%  Áfa terheli, amikor megállapodunk Önnel, a nettó díjainkhoz mindig hozzá kell majd számítani az Áfa összegét is, melyet az államnak fizet Ön.

 

Postázás díj, egyéb költségek: A postai küldemények feladási költségét (a nettó 50e Ft alatti munkadíjak esetén), és az ügyekkel kapcsolatos egyéb szokásos költségeket, készkiadásokat (minden ügyben kivétel nélkül) tovább kell hárítanunk megbízóink részére (illeték, utazási költségtérítés, közzétételi díjak stb.), hiszen ezek nem irodánk költségei, hanem az ügy megoldása érdekében felmerülő kiadások.

 

Amennyiben  számláinkat késedelmesen fizetné meg, a  Ptk. szerinti késedelmi kamatot számítjuk majd Önnek, és nem élvezheti hűségprogramunk előnyeit sem. Erre a körülményre a kiküldött számlánkon előzetesen is felhívjuk figyelmét.

 

6./ EXPRESSZ DÍJ  +30%, és akár már másnap kész is!

Ügyvédként sok feladatunk van, melyeket időben egymás után, szépen sorban tudunk megoldani. Ha Önnek aznap vagy már másnap sürgősséggel szüksége van a megoldásra, kérjük ezt előre jelezze, és +30% expressz díjszabás alkalmazásával lehetséges ez is. Ügyét mások ügye elé helyezzük, és soronkívül intézzük.

 

Az expressz díjat sosem alkalmazzuk átalánydíjas megbízóinknál.

 

Kérdésem van, máris választok ügyvédet, aki válaszol.

 

Érdekelnek a cégjogász csomagok. Tel: 06/1/225 3041.
 
Társasházi ajánlatot szeretnék kérni itt.

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE.

 


Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatjuk, hogy az ügyvédi kamara ránk is vonatkozó, hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon nem tartható fenn vendégkönyv, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen ajánlást sem olvashat rólunk. Ennél konkrétabban a kamari előírások miatt díjainkról sem olvashat.  Köszönjük ennek tudomásul vételét. (az ügyvédek) 

Ez a weboldal a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda (H-1126 Budapest, Böszörményi út 13-15.) szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, oldalanként 300 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh & dr.Haraszti Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről.
A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight