|

Főoldal > INGATLAN SZERZŐDÉSEK


 Adásvételt tervez vagy bérbeadná lakását? Ingatlanvitája van? Társasházi közös képviselőként sok a gondja? Válasszon azonnali ügyvédi tanácsot, klikkeljen a cikkekre lent:


Az Ön ingatlana csak fizetőképes bérlőnek kiadó? Akkor mindenre kiterjedő, biztonságos ingatlan bérleti szerződést kell aláírni.

GYORS, HATÉKONY megoldást keres bérbeadáshoz?

 

ALAPOS ügyvédi tanácsot kér vita megelőzéséhez?

 

Ingatlana ne legyen kiszolgáltatva egy nem fizető bérlőnek ?

Bővebben...

Ön ingatlanbérbeadó és nem fizet a bérlője? Sumákol az albérlő és nem szeretne pórul járni? Két dolgot máris tehet:

1) Ügyvédi okiratokkal  biztosan kevesebb

kockázatot vállal, mintha a netről letöltött felmondásmintával kísérletezik!

 

2) Kérdezzen időben ügyvédtől. Így a baj bekövetkezte előtt pontosan megtudja: mik az esélyei, mit tehet és mit nem!

Bővebben...

Már lakáseladást vagy vásárlást tervez, de még nem akar ügyvédre költeni? Akkor Önnek írtuk 7 Azonnali Ügyvédi Jó Tanácsunkat, az Ön Sikeres Ingatlan Adásvételi Szerződésének tervezéséhez...

Íme 7  azonnal alkalmazható ügyvédi tippünk az ingatlan adásvételhez.

 

Ha pedig a szerződéskötés következik, keresse nyugodtan tapasztalt szakértőinket.

 

...és egyszerűen csak élvezze a Tulajdonjog Bejegyzési Garanciánk nyújtotta Jogi Biztonságot.

 

Bővebben...

Sikeres-e a lakásvásárlás, ha Ön csak az ingatlan szerződésben, de nem a tulajdoni lapon lesz vevőként bejegyezve? Nem, ez még nem elég. Tulajdonjog Bejegyzési Garanciánk 100% biztonságot ad.

100% ügyvédi munkadíj visszafizetési garanciával biztosítjuk Önnek, hogy a földhivatal az Ön vevői tulajdonjogát bejegyezze az általunk készített ingatlan adásvételi szerződés és kiegészítő okiratok  alapján.

 

És van 5 azonnal hasznosítható tippünk és egy személyes súgónk is Önnek, a sikeres ingatlan adásvételhez.

Bővebben...

Pereskedni lehet bután és drágán is. Csinálja okosan, eredményesen! Ütős beadvány, perjogi taktikák, ügyvédi képviselet - ingatlanperekben.

Ingatlanjogi vitába bonyolódott, és szeretne megnyugtató ereményt elérni?

 

Úgy érzni, hogy nem halad a pere?  Nincs elég információja a döntéshez?

 

Amikor a vitába belekezdett, nem ezt várta? Nem látja a végét?

 

Olvasson tovább, és döntse el Ön: vajon mit csinált rosszul és szüksége van-e jogi képviselőre ingatlanvitájához?

 

Bővebben...


FIGYELEM!

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!FIGYELEM!  

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel. FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!


Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight