|

Főoldal > KEZDŐLAP - on-line ügyvédi iroda > SCHWARZLOSE, Bernd


 SCHWARZLOSE, Bernd ügyvéd, Németország, Hamburg - az Európai Uniós és német jogi kérdések szakértője

mail@Kanzlei-Schwarzlose.com

 

Schwarzlose ügyvéd úr 2000 óta irodánk

külföldi tanácsadója, Hamburgban tartja állandó székhelyét.

 


Ügyeinkben szükség esetén napi rendszerességgel tudunk vele konzultálni aktuális német és uniós jogi és pénzügyi kérdések területén.

 

1997-ben alapított irodájában a kezdetek óta interdiszciplináris témákban tevékenykedik ügyvédként, nemcsak jogi, de adótanácsadói kérdésekben is

 

Bernd SCHWARZLOSE speciális szaktudása - miért hozzá fordujon?

Hamburgi ügyvéd kollégánk német és angol nyelven ért és dolgozik aktívan, nemzetközi szakértő kapcsolatai pedig nemcsak Németországon belül segítik az ügyek megoldásában. Eljár nemcsak

 

     •   európai uniós kérdésekben, hanem

     •  kötelmi jogi és gazdasági ügyekben (német cégalapítás, német ingatlanügyek stb), polgári jogi pervitelben is, akár az Európai Unión kívüli területeken is.

     Osztrák vagy svájci jogi kérdésekben is konzultálunk Schwarzlose ügyvéd úrral, aki megbízható partnerünk nemzetközi vonatkozású ügyeinkben. 

 

Ügyvédi irodája Hamburgban,  a Steilshooper strasse-n található, honlapját pedig a www.Kanzlei-Schwarzlose.com oldalon találhatják meg vagy egyéb elérhetőségét kérjék központi információnknál.

 

Így segítünk a kapcsolattartásban:

Ügyvédi irodánk természetesen segít  az alábbiakban:

 

   -  a   kapcsolatfelvételben a hamburgi ügyvéddel,

 

   -  a folyamatos kapcsolattartásban az ügyvitel során, amennyiben Ön nem ért vagy nem beszél németül vagy angolul, de mégis rajtunk keresztül megbízható partnerünket kérné fel valamely feladat ellátásával.

 

Amennyiben Ön nem mondana le egy állandó magyar kontrollról sem a külföldön zajló ügyeiben sem, akkor a teljes ügyben képviseljük Önt és segítünk a fordításban és a kint született iratok megértésében is, így nem kell külön fordítási költségre sem költenie.

 

KAPCSOLAT.


FIGYELEM!  

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel.   

Tisztelt Dr. Németh Gabriella!

 

Egy jogi problémával (ügyvédi letéttel) kapcsolatban kerestem információt

interneten, a szerencsémnek (és az Önök honlapja kedvező beállításainak)

köszönhetően jutottam el az Ön által alapított ügyvédi iroda honlapjára.

 

Először is gratulálni szeretnék a meglepően érthető, konkrét, ugyanakkor

magas szakmai színvonalat képviselő honlaphoz. 1996 óta dolgozom

szakfordítóként és tolmácsként, bíróságokon is, bár az utóbbi időben már

nem ez a munkám, de sok jogászt megismertem, és el szeretném mondani,

élmény volt az Önök honlapján keresgélni. Az erre szánt időm többszörösét

töltöttem a honlapjukon.
(Sz.F.Debrecen)


Ügyvédi irodánkat dr.Németh Gabriella alapította.
 
Az alapító ügyvéd bemutatkozását itt olvashatja. 


Online jogi tudnivalók.

√ adatkezelés,

√  szerzői jogsértések,

√  weboldal másolás,

√  NAIH bejelentés,

√  kötbérkikötés,

√ ÁSZF.

 

ÉRDEKEL. ITT TOVÁBB OLVASOK.

 FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!JAVASLATUNK:
 
Térjen vissza on-line irodánkban, ha ismét jogi problémája adódik. Mindig hiteles ügyvédi forrásból szerezzen jogi információkat.
 
MOST tegye a kedvenc könyvjelzői közé ezt az oldalat.
 

Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight