|

Főoldal > KEZDŐLAP - on-line ügyvédi iroda


 SIKERES CÉG - ERŐS ügyvéd. HATÉKONY EREDMÉNYEK - gyors ügyvéddel. Alaposan válasszon cégjogászt.

Jogi tanács közérthetően, mindig szakzsargon nélkül. Mérhető  Óradíj Garancia cégtulajdonosoknak, Tulajdonjog Bejegyzési

Garancia ingatlan vásárlóknak. Ön szerint milyen a jó ügyvéd?  Mondja el nekünk:  itt.


Dr. Németh Gabriella az iroda alapítója személyesen garantálja Önnek: on-line ügyvédi irodánkban már holnap hasznot hozó ügyvédi tanácsokat kaphat családja, családi vállalkozása, cége számára Mérhető Óradíj Garanciánkkal nem szállnak el ügyvédi költségei.
 

 

 

Üdvözlöm! Dr. Németh Gabriella vagyok,
ennek az ügyvédi irodának az alapítója.

 

1996 és 2014 közt megszakítás nélkül dolgoztam
cégügyekben, ingatlan ügyekben, akár németül is.
Kereskedelmi szakjogász és EU szakjogász is vagyok. Bár én magam jelenleg ügyvédi praxisomat szüneteltetem, de ügyvédi irodám és helyettes

kollégáim továbbra is  segítenek azoknak, akik: 

 

 

az átlagosnál igényesebben, alaposabban, hatékonyabban és határozottabban gondolkodnak saját ügyeikben,  azaz: 

 

cégvezetőknek segítünk, akik tudják: a cégvezetéshez nem elég a jó könyvelő és a jó marketignes, de a "nemszeretem" jogi ügyekben is mindig rendnek kell lenni (és jól jön egy kis humor is...);

 

  ingatlanvásárlónak segítünk, akiknek nem csak a jó szerződést fontos, és az, hogy már az aláírás előtt gondoljon a legfontosabbakra, de a tulajdoni lapon a bejegyzésnek is hibátlanul és gyorsan kell megvalósulnia (és erre garanciát is igényelnek...);

 

ingatlanbérbeadóknak segítünk, aki elfogadják "nemfizető-bérlő-kiszűrő" tanácsainkat. Azaz: már az aláírás előtt kiderülhet szerződéstervezetünk segítségével: Ön ügyeskedő bérlővel áll szemben, vagy egy hosszú távú stabilan jól fizető bérlőt talált (és mindenképpen kellő határozottság kell!).

 

SZAKÉRTŐI MEGJELENÉSEINK A SAJTÓBAN itt.

 

Ügyvédi irodánk számára nagyon fontos, hogy megtudjuk Öntől: 

Önnek vajon mit nyújtson egy kiváló ügyvéd, egy profi jogi képviselő?

  Legyen talpraesett, modern, hatékony, kihívásként élje meg, amit csinál? (Igen - kérem klikkeljen ide...)

 

√   Legyen kedves, türelmes és megértő, szeresse az embert is az ügy mögött? (Igen  - olvasson tovább itt...)

 

√   Legyen precíz, alapos, válaszoljon kielégítően, és mindig legyen a) b) és c) terve is? (Itt meggyőződhet arról, mihez kell és mihez nem is kell ügyvéd az életben...)

 

√   Legyen határozott is, mindig akarjon győzni, és Önhöz méltó támogató partnerként oldja meg  a problémákat? (Alapító ügyvédünk mindig így dolgozott - ismerje meg őt itt...)

 


Kedves Honlaplátogató! Sajnálattal tudatjuk, hogy az ügyvédi kamara ránk is vonatkozó, hatályos szabályzatai szerint az ügyvédi honlapokon egyelőre nem tartható fenn vendégkönyv, ezért ezen a honlapon sajnos egyetlen ajánlást sem olvashat rólunk. Köszönjük ennek tudomásul vételét.

 

Hogyan dolgozunk?  Ügyvédi Hitvallásunk itt olvasható.

 

Térjen vissza on-line irodánkban később is, ha új jogi problémája adódik. Mindig hiteles, felelősségbiztosítással is védett ügyvédi forrásból érdeklődjön. Tegye a kedvenc könyvjelzői közé ezt az oldalat, és ide bármikor visszatérhet, ha újabb jogi problémája adódna. 

Miben segíthetünk Önnek?

Biztonságos szerződéseket készítünk cégeknek: Itt tájékozódjon. Klikk.
Behajtjuk a kintlévőségeket (alacsony kezdő díjjal): Klikk a részletekért. 
 
 
Ha ingatlant vásáról, erről tudnia kell! Jogi tippek lakás és iroda vásárlásához.

 

Megtanítjuk arra is: Hogyan ne pereskedjen?!

 

Közös képviselőknek sokat segítünk g nem ismeri vezető ügyvédünk társasházi kézikönyvét? Klikkeljen.

 

Ingatlanszerződésekben sok buktató lehet. TIPPEK ITT.

Milyen ügyvédi díjak vannak Fixdíj, óradíj, előleg, sikerdíj, nálunk  Mérhető ÓradíjGaranciával.
Irodánk partner ügyvédein kívül együttműködő kollégák is segítik azt, hogy minél többféle szakterületen segíthessünk Önnek.  

 

Hogyan dolgozunk? Ügyvédi hitvallásunk - Célunk és küldetésünk:

 

dr.Németh Gabriella ügyvéd, cégjogász előadása az ADÓNAVIGÁTOR 2014. februári, az új Ptk-ról szóló konferenciáján. Ezen a konferencián is Ügyvédi Hitvallásunknak megfelelően beszélt a jogról: közérthetően, gyakorlatiasan. 

 

Azért dolgozunk nap mint nap, hogy  a jogszabályok közérthető, gyakorlatias és igényes alkalmazását segítsük és terjesszük minden hozzánk forduló személy, gazdasági társaság, egyéb szervezet és családi vállalkozás számára.

 

Célunk: hogy segítségünkkel a jog ne csak egy szakzsargontól hemzsegő távoli és idegen szakmai világ legyen azoknak, akikről szól, hanem mindenkinek megmutassuk, hogy a jog a saját életéhez szükséges mindazon szabályok rendszere, amely a támogató ügyvédi munka igénybe vételével segít a tulajdonos, a cég, a család számára legmegnyugtatóbb és legbiztonságosabb magánéleti és üzleti megoldások tervezésében és konkrét kialakításában.

Küldetésünk és a KÖZÉRTHETŐ JOGI BLOG célja: hogy a XXI. század felgyorsult jogi kihívásai közepette is csakis hatékony, megnyugtatóan biztonságos, megértő, és a céget, a családot erősítő ügyvédi megoldásokat adjunk a hozzánk fordulók számára.

Szakmai konferenciákon pedig folyamatosan képezzük is magunkat, hogy mindig frissen tartott  tudásunkkal egyre gyarapodó gyakorlati ismereteinket erősítsük.

Ez jelenti számunkra az igényes ügyvédi támogatás mindazon minimumát, melyből egyetlen ügy megoldása közben sem engedünk.


Legyen a Jogi Navigátor(R) on-line olvasója, így egész évben kézhez kapja majd az ügyvédi irodánk által ajánlott működő tippeket és tanácsokat! ITT KÉRJE!

 

 Biztonságos hétköznapokat és megnyugtató ügyvédi megoldásokat ajánlunk Önnek. 

iroda@drnemethlaw.hu 

 

Megtisztel bennünket, ha megnyugtató és biztonságos jogi megoldásainkat választja a hétköznapokban.
 
Térjen vissza on-line irodánkban, ha újabb jogi problémája adódna. Mindig hiteles, felelősségbiztosítással is védett ügyvédi forrásból tájékozódjon jogi ügyekben. Tegye a kedvenc könyvjelzői közé ezt az oldalat. 
 
MONDJA EL NEKÜNK, ÖN SZERINT MILYEN A JÓ ÜGYVÉD? KLIKK, KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET, HOGY SEGÍTSEM AZ ÜGYVÉDI IRODA MUNKÁJÁT.
 

[#CODE:31#]

FIGYELEM!

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!FIGYELEM!  

A honlap tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek praxisa szünetel. FIGYELEM!

Ezen honlapról jelenleg nem fogadunk új megbízásokat vagy megkereséseket, mert az alapító ügyvédek ügyvédi tevékenysége szünetel.

 

Köszönjük megértését!


Ez a weboldal a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda szellemi terméke, és a 'drnemethlaw.hu since 1996' logó valamint a 'Jogi Navigátor' elnevezés irodánk védjegyoltalma alatt áll. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb (nyomtatott anyagok, vagy előadások) felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles. Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele) 800 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. A jogosulatlan védjegybitorlásért alkalmanként 1500 euró kötbért érvényesítünk. A másolással a védjegybitorlással, bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2010. - www. drnemethLAW.hu Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

A honlapon elérhető tartalom nem minősül konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő maga tájékozódjon a dr.Németh Gabriella Ügyvédi Iroda létezéséről, fő tevékenységeiről és szakterületeiről. A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének "Az ügyvédi honlap tartalmáról" szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével is készült.

Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight